Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie

Koninklijke Shell

door op Jun.22, 2010, onder Economie
Mobiel

De oil spill in de golf van Mexico heeft vele mensen geschokt, iedereen die het nieuws ook maar een klein beetje volgt ziet de verschrikkelijke gevolgen van de natuurramp. Shell pretendeert in reclames duurzaam te zijn maar wat is hier wat van waar?  In deze reportage van Zembla komen echter heel andere aspecten van de Koninklijke Shell naar voren, een kant van Shell waarvan ze liever niet hebben dat u het weet.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl