Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Ik snap best dat veel Nederlanders erg teleurgesteld waren over de uitslag van de finale Wereldkampioenschap voetbal. Dat was ik ook. Maar ik was meer teleurgesteld over de manier waarop werd gevoetbald dan over de uitslag. Sterker nog…, die uitslag vond ik volkomen terecht. Ik had me doodgeschaamd als Nederland gewonnen zou hebben.
Maar om dit voetbalteam nou te verwelkomen alsof ze een geweldig positieve bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse samenleving gaat me echt te ver. Al die trotse opmerkingen van onze leiders, H.K.H. Beatrix, Jan Peter Balkenende, de burgemeester van Amsterdam enz. laat zien dat we nog steeds een V.O.C. mentaliteit hebben, dat we eigenlijk nog steeds zeerovers en kolonialisten zijn.
De voetballers schoppen onze tegenstanders verrot, onze leiders kijken tevreden toe en ze worden ingehaald door honderdduizenden als helden. Waar heb ik dat vaker gezien?
Als klap op de vuurpijl krijgen ze ook nog eens een Koninklijke onderscheiding.

Ben ik nou gek….. ?


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl