Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Deutsche Telekom het moederbedrijf van T-Mobile is van plan om geld te gaan vragen aan Google en Apple voor het leveren van hun diensten. Mocht dit plan doorgang vinden dan betekent dit dat bijvoorbeeld voor het doorgeven een dienst als You Tube geld gevraagd gaat worden. Nu weten we dat als een bedrijf ergens iets voor moet betalen deze kosten altijd worden doorberkend worden aan de consument.
De Nederlandse regering moet de plannen van Deutsche Telekom, het moederbedrijf van T-Mobile, om geld te vragen aan Google en Apple voor het leveren van hun diensten, verbieden. “Deutsche Telekom misbruikt op deze manier haar positie als doorgeefluik van het internet en tast daarmee een open internet aan”, schrijft Ot van Dalen, directeur van BoF. “Wij roepen de Nederlandse regering op om providers te verbieden in te grijpen in het internetverkeer van hun gebruikers.” “Dienstaanbieders als Google en Apple laten betalen voor doorgifte zal resulteren in dubbele kosten voor gebruikers. De bedrijven zullen die kosten doorberekenen aan de internetgebruikers die al hebben betaald voor internettoegang.”

Het is met de grote telefoonmaatschappijen al net zo als met de banken. Ze kronkelen zich in allerlei bochten om meer geld binnen te slepen. De afgelopen jaren hebben we genoeg voorbeelden gezien van telefoonmaatschappijen en internetproviders die beboet zijn door bijv. de Nederlandse Opta omdat zij misbruik maakten van hun welhaast onaantastbare positie om hun zakken te vullen over de hoofden van hun cliënten. Deze mentaliteit sluipt als een soort monster door de hele samenleving. Het resultaat is dat de topmensen van die bedrijven met absurde bonussen aan de haal gaan. Zij bekommeren zich totaal niet om de gevolgen voor de samenleving en het wordt de hoogste tijd dat Jan met de pet wakker wordt en massaal in opstand komt tegen deze vorm van zakendoen.


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl