Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Alle grote nieuwsbureau´s maken vandaag melding van de voorspelling van een beurscrash die zou moeten plaatsvinden in september. Ergens in Amerika duikt dit bericht plotseling op en wordt verder wereldwijd verspreid door de gevestigde nieuwsbureau´s waaronder RTLZ.
Het gaat om de voorspellingsindicator die het “Hindenburg Omen” wordt genoemd. Deze indicator -waarvan werkelijk niemand ooit had gehoord- voorspelt dat ergens in september van dit jaar de wereldwijde beurzen in een vrije val terecht zullen komen. Brandend zullen de beurzen ineenstorten.

In het verleden is bewezen dat dergelijke berichten onder beleggers paniekreacties kunnen veroorzaken die resulteren in massale verkoop van aandelenpakketten, ook al is het hele bericht nergens op gebaseerd. Ook is maar al te vaak bewezen dat dit soort onzinberichten de wereld ingestuurd worden door partijen die er belang bij hebben dat er inderdaad zoiets als een beurscrash gaat plaatsvinden.

Misschien wel het oudste en bekendste voorbeeld  hiervan is de totale ineenstorting van de Londense beurs in Engeland in 1815 ten tijde van de nederlaag van Napoleon.
Tijdens de slag bij Waterloo werden koeriers naar Engeland gezonden om het verloop ervan te melden aan de regering in Engeland. Een van de rijkste mensen van Engeland was Baron de Rothschild. Hij had een heel koeriersnetwerk om hem van informatie te voorzien. Zijn netwerk functioneerde beter dan die van de regering en was zodoende eerder op de hoogte van de nederlaag van Napoleon dan de Engelse regering. Via stromannen van Baron de Rothschild werd het gerucht verspreid dat Napoleon de slag bij Waterloo had gewonnen. Er brak enorme paniek uit op de beursvloer en deze kelderde met ruim 90%. De stromannen van Baron de Rothschild hadden de opdracht om alles op te kopen wat er maar te kopen was.

Paus Benedictus en Baron de Rothschild

Toen de volgende dag bekend werd dat Napoleon niet gewonnen had maar juist verloren, was in één klap de gehele Britse economie in handen van de Rothschilds terechtgekomen voor een schijntje van de werkelijke waarde. Dat zich dit ten tijde van Napoleon afspeelde wil niet zeggen dat dit in de huidige tijd niet meer  zou kunnen gebeuren. De strategieën van toen gelden nu nog steeds en er is in feite niets veranderd.

Het gegeven dat alle internationale persbureau´s de tot vandaag volkomen onbekende indicator “Hindenburg Omen”  hebben opgenomen en verspreid geeft te denken. Zeker als je weet dat haast alle grote internationale persbureau´s op dit moment financieel direct of indirect worden gecontroleerd door dezelfde Rothschild Family.


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl