Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Er zijn plotseling twee vrouwen in Zweden opgedoken die melden te zijn aangerand en verkracht door de voorman van Wikileaks, Julian Assange. De vrouwen in de leeftijd van twintig en dertig jaar zouden vrijdagavond naar de politie zijn gestapt om hun verhaal te doen. Volgens het openbaar ministerie in Stockholm bevatten de verklaringen van de vrouwen voldoende aanleiding om Julian Assange te arresteren.

Dit moet een regelrechte oorlogsverklaring van het Pentagon aan Wikileaks zijn. Wel toevallig dat het Pentagon op dit moment in de clinch ligt met Wikileaks omdat ze geheime documenten over de oorlog in Afgahnistan gepubliceerd hebben op hun internetsite. Het Pentagon schakelt de CIA in en die zorgen ervoor dat er in Stockholm ineens 2 vrouwen opstaan die melden verkracht te zijn door Julian Assange.  Het heeft er alle schijn van dat hij er wordt ingeluisd.

Hoofd CIA John Bennet

Geheime diensten gebruiken graag de grofste middelen om mensen die hun duistere praktijken blootleggen in een kwaad daglicht te stellen. Ook al blijkt er naderhand helemaal niets van waar te zijn dan heeft deze aantijging een onherstelbare impact op de geloofwaardigheid van Julian Assange. De CIA heeft een jarenlange ervaring op het gebied van laster en kwaadsprekerij, daar zijn zij heer en meester in. Met medewerking van de psychiatrie hebben zij daar een wetenschap van gemaakt. Als ze het een keer op je gemunt hebben ben je kansloos hiertegen.

Het is opvallend hoe vaak de Amerikaanse overheid er zelf van wordt beschuldigd gebeurtenissen en incidenten die hen in verlegenheid brengen buiten de publiciteit te houden. In haast alle gevallen blijkt dat deze overheid geen leugen schuwt om te verdoezelen dat zij betrokken zijn bij onwettelijk gedrag. Haast altijd komt uit dat later toch moet worden toegegeven, bijvoorbeeld in het onderzoek naar de moord op President John F. Kennedy waar belangrijke getuigenverklaringen niet werden opgenomen, video-opnames van de moord niet werden toegelaten als bewijsmateriaal.
Tijdens het Watergate schandaal werd in alle toonaarden ontkend dat de overheid hierbij tot op het hoogste niveau betrokken was. Uiteindelijk moest President Nixon voortijdig aftreden. En wat te denken van President Bill Clinton die met de hand op zijn hart bezwoer: “I had no sex with Monica Lewinsky”. Later moest hij toegeven dat hij wel degelijk sex met haar heeft gehad.

Pentagon

Het wordt tijd voor de Amerikanen dat zij eens wakker worden. Het wordt de hoogste tijd dat ze daar in Amerika met dat hele corrupte zooitje van gekozen plastic smilende ambtenaren, senatoren en gouverneurs orde op zaken gaan stellen. Die misselijkmakende commerciële en schijnheilige vriendelijkheid van deze charlatans zou de Amerikaanse bevolking toch al lang de strot uit moeten komen. Achter de deuren van hun kantoren zijn de gekozenen meestal op geld beluste domme ijdeltuiten die in de veronderstelling verkeren dat hun act de werkelijkheid is.  Zij hangen als een marionet aan de touwtjes van gewiekste en meedogenloze “advisors” die eigenlijk de dienst uitmaken.

Zodra zij de kans krijgen om de groeiende publieke opinie, die zich langzamerhand tegen hen keert, via censuur op het internet te beïnvloeden zullen ze dat zeker niet laten. De niet door hen gecontroleerde informatiestroom van het Internet is hen een doorn in het oog en zij zullen er alles aan doen om dit vervelende medium stap voor stap onder controle te krijgen.

Aan ons de taak om dat niet te laten lukken!


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl