Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

De internet betaalservice PayPal heeft de klokkenluidersite wikileaks geblokkeerd voor betalingen. Hierdoor is het niet meer mogelijk om via paypal betalingen naar wikileaks te doen.

Volgens bronnen op Internet worden op dit moment uit protest op grote schaal Paypal rekeningen opgezegd.

Dat de Amerikaanse regering niet blij is met de onthullingen van wikileaks kunnen we ons goed voorstellen. De inhoud van deze onthullingen zijn echter niet door wikileaks gemaakt maar door Amerikaanse overheidsfunctionarissen zelf. Dat deze onthullingen een kijkje geven in de smerige handelwijze en stinkende beerput van de Amerikaanse overheid is niet de schuld van wikileaks. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud. Het is zoiets als de weerman juridisch vervolgen omdat hij slecht weer heeft voorspeld. Wat die lui daar in Amerika doen kan het daglicht kennelijk niet verdragen. Nu wordt degene die deze duistere dingen aan de kaak stelt als een misdadiger aangewezen. Hoe duister kan het zijn? De hand in eigen boezem steken zou prijzenswaardig zijn. In plaats hiervan zeggen ze dat hij de levens en veiligheid van Amerikaans burgers en militairen in gevaar brengt. Maar de levens en veiligheid van de Amerikaanse burgers wordt in gevaar gebracht door de achterbakse handelwijze van de Amerikaanse overheid zelf en niet te vergeten, de bankensector. Iedereen heeft de mond vol over integriteit en transparantie, maar op het moment dat iets transparant wordt gemaakt levert dat een gevaar op voor de veiligheid. De Amerikanen willen maar niet inzien dat ze smerige spelletjes spelen, en ja die komen tegenwoordig maar al te vaak uit. Zeker in deze tijd, waarin zowat alles openbaar wordt door de huidige communicatietechnieken.

Het zijn de klokkenluiders die beschermd moeten worden en niet de lui die de boel belazeren.


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl