Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Het ene na het andere schokkende feit over kinderporno komt boven tafel. Justitie zet meer dan 150 rechercheurs op deze zaken. De politie moet je vertrouwen dus zou je ervan uit moeten gaan dat er grondig onderzoek wordt gedaan. Bij de meeste rechercheurs zal dat ook wel in goede handen zijn. Maar ook bij de politie zijn er mensen die het, wat betreft de goede zeden, niet zo nauw nemen. Een recent voorbeeld is Millie Boele die door haar buurman, een politieagent, naar alle waarschijnlijkheid werd verkracht en toen vermoord. In heel veel gevallen van aangifte wordt er onvoldoende onderzoek gedaan of moet je met feiten komen alvorens de politie iets kan ondernemen.

Een van de hoogste ambtenaren van Justitie komt herhaaldelijk in het nieuws omdat hij eventueel betrokken zou zijn bij seksueel misbruik vam kinderen. Er zijn tal van aanklachten tegen hem ingediend maar steeds werden die als niet bewijsbaar van de hand gewezen en is het ook nooit tot een veroordeling gekomen. Het is wel verwonderingswaardig dat de onderzoeken naar deze man nooit nauwkeurig zijn uitgevoerd en belastend bewijsmateriaal op onverklaarbare wijze is verdwenen. Ook zijn er gevallen bekend van rechters die betrokken zijn bij seksueel misbruik van kinderen.

In eerste instantie wilde ook niemand geloven dat priesters op grote schaal seksueel misbruik van kinderen hebben gemaakt. Nu de beerput is opengetrokken blijkt dat kindermisbruik in kerkelijke kringen eerder regel was dan uitzondering. Tegen Robert M. is in 2008 al een aanklacht ingediend voor vermeend kindermisbruik en werd toen afgedaan als ongeloofwaardig.

Justitie zou er goed aan doen schoon schip te maken en alle schijn van betrokkenheid met wortel en al uit te roeien, door twijfelachtige figuren onmiddellijk op non-actief te zetten. Zeker als deze zich op schijnbaar onaantastbare posities bevinden. Het zal niet de eerste keer zijn dat zeer gerespecteerde mensen uiteindelijk als kwaadaardig en viezerikken zijn ontmaskerd.

Mijnheer Fred Teeven: “Wij houden u nog steeds aan uw belofte”
(zie ons artikel “Uur van de waarheid voor Fred Teeven”)


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl