Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

De Amerikanen gaan er prat op dat zij staan voor vrijheid en democratie. Dat hebben zij zichzelf  ingebeeld en leven in de veronderstelling dat de hele wereld hun mening hierin deelt. Als we echter de feiten nemen dan is er eigenlijk geen intoleranter volk dan de Amerikanen. Als we kijken hoe ze zich de afgelopen jaren hebben gedragen kunnen we concluderen dat ze dominant, crimineel, puriteins en achterbaks zijn.

Dat is nogal wat.

Dominant

Hun dominantie blijkt uit hun opstelling wat betreft de internationale politiek. Zij hebben de oorlog verklaard aan het internationale terrorisme en doen er alles aan om dit te bestrijden. Ze verwachten van andere landen dat ze daarin onvoorwaardelijk gesteund worden. Landen die hieraan geen gehoor geven worden op zwarte lijsten gezet en tegengewerkt op alle mogelijke politieke en financiële terreinen. Verder ondernemen zij geen enkele actie om te achterhalen wat nou eigenlijk de oorzaak is van het terrorisme. Want dan zal blijken dat zij vaak zelf verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van deze terroristische groepen.
Osama Bin Laden, Ayatollah Khomeini en Saddam Hoessein werden aanvankelijk in het zadel geholpen en gesteund door de Verenigde Staten. Naderhand werden zij zwaar belazerd door de Amerikanen en keerden zij zich tegen Amerika.

Crimineel

De oplichtingspraktijken van de Amerikaanse banken met medeweten van de Federal Reserve en de Amerikaanse overheid hebben er voor gezorgd dat er een wereldwijde economische crisis is ontstaan die zijn weerga in de geschiedenis niet kent. De verantwoordelijke personen hiervoor zouden eigenlijk zware straffen moeten krijgen. Maar in plaats hiervan werden zij in de gelegenheid gesteld om hun straffen af te kopen door het betalen van, in totaal, een paar miljard dollar. Als beseft wordt dat de banken hierdoor tientallen miljarden winst hebben gemaakt blijkt dus dat misdaad loont in Amerika.

Puriteins

Hierover zijn talrijke voorbeelden te noemen, maar één geval springt er tussenuit:

“WASHINGTON – Een basisschool in het Amerikaanse Waco heeft een 4-jarige kleuter geschorst wegens “seksuele intimidatie”. Hij had een onderwijsassistente omhelsd en daarbij haar borst geraakt.” Dit is al wel een poosje geleden maar het tekent  hun nogal gestoorde inzicht over sexuele handelingen en kan worden gezien als “typisch Amerikaans”.

Nog een geval van een “onzedelijke” vertoning: “Eliza Gonzalez maakte een sneeuwpop in haar tuin die de Venus van Milo moest voorstellen. Eliza Gonzalez kreeg van de autoriteiten de keus om het beeld af te breken, of het te bedekken. Zonde als ze het vond om het beeld met de grond gelijk te maken, heeft ze het maar wat kleren aangetrokken.

Achterbaks

Julian Assange

De feiten die door de klokkenluidersite Wikileaks boven tafel zijn gekomen over de opstelling van Amerikaanse diplomaten en het gedrag van Amerikaanse banken zouden de Amerikanen het schaamrood op hun kaken moeten geven. Het blijkt echter dat het begrip schaamte in de Verenigde Staten niet meer bestaat want niet de diplomaten die deze feiten hebben gepleegd worden aangeklaagd, maar wel degene die ze openbaar heeft gemaakt en dat is volgens ons de wereld op zijn kop!


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl