Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Op de site security.nl  staat vermeld dat de laptop van Laura Dekker een aantal keren is gekraakt tijdens haar soloreis om de wereld. De hacker valt de laptop zo hevig aan dat hij volkomen onbruikbaar wordt.  Door deze aanvallen kan Laura geen contact meer met  internet krijgen en valt  haar communicatie met de rest van de wereld weg. Ook kan ze onderweg haar studie niet meer volgen omdat zij voor het volgen van de lessen volledig afhankelijk is van haar internetverbinding.

Oproep aan de hacker:

“Oké……….., leuk dat hacken………., maar dit kan nooit je bedoeling zijn!!”
Hoe zou jij je voelen offline??

Tags

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl