Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Het mes snijdt aan twee kanten.

Het gaat om het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP), het Pensioenfonds voor de bouw (Bpf Bouw), het Pensioenfonds metaal en techniek (PMT), het Pensioenfonds voor de Grafische bedrijven (PGB), het Spoorwegpensioenfonds en het Pensioenfonds Metalektro (PME).  De fondsen hebben gezamenlijk ongeveer 350 miljoen euro aan aandelen en obligaties in de wapenindustrie. Economisch onderzoeksbureau Profundo vermoedt zelfs dat de investeringen nog maar het topje van de ijsberg zijn. Het onderzoek beperkte zich  namelijk tot de tien grootste pensioenfondsen. In totaal zijn er echter ongeveer 500 fondsen.


Tags

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl