Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Terwijl de Libische bevolking door haar eigen regering massaal wordt afgeslacht door sluipschutters en luchtaanvallen maakt Uri Rosenthal zich alleen maar druk om de eventuele vluchtelingenstroom die hierdoor kan ontstaan. Hij zei dat absoluut moet worden voorkomen dat via Griekenland en Italië deze vluchtelingenstroom richting Europa op gang komt.

Wat mankeert deze man? Volgens internationale richtlijnen is het zo geregeld dat iemand de vluchtelingenstatus kan krijgen als hij of zij door geweld van de eigen regering gevaar loopt te worden gedood. Een volk wat op de manier wordt aangepakt zoals Kolonel Gadhafi dit momenteel doet voldoet op voorhand aan alle eisen die gesteld zijn om de vluchtelingenstatus te verkrijgen. Al is het maar tijdelijk, totdat de rust in Libië is teruggekeerd. Maar nee, het laat hem koud of deze mensen worden afgeslacht en maakt zich alleen maar druk hoe te voorkomen dat deze mensen onze kant uitkomen. SCHANDE!!

In eerdere artikelen hebben wij al onze twijfels geuit over Minister Rosenthal, maar deze opmerking van hem slaat echt alles!  Wij maken hierover verder geen woorden meer vuil. Het enige wat rest is onze oproep aan hem: “Rosenthal, leg je functie neer,  ga achter de geraniums zitten en bemoei je alsjeblieft niet meer met onze samenleving!”


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl