Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Hypocriet

De regeringsleiders in de wereld kunnen het niet eens worden met elkaar over wat er  moet gebeuren in Libië. Alleen al in de Europese Unie hebben we te maken met standpunten van 24 verschillende landen. Probeer die maar eens op één lijn te krijgen. Een welhaast onmogelijke opgave. In de Verenigde Naties is het al precies hetzelfde. Daar waar de een roept dat we moeten ingrijpen, vindt de ander dat ingrijpen de situatie in het Midden Oosten nog instabieler maakt. De aandacht van de internationale pers wordt op dit moment volledig in beslag genomen door de rampzalige gebeurtenissen in Japan. Al deze factoren spelen Gadhafi ongelofelijk in de kaart. Met tanks en vliegtuigen neemt hij het op tegen de opstandige bevolking. De opstandelingen zijn tegen deze overmacht niet opgewassen. Nu heeft zelfs de Arabische Liga al gesmeekt om een No-fly zone in te stellen. Maar de hoge heren kunnen het hierover maar niet eens worden en vergaderen eindeloos verder. Hoe hypocriet kan het gaan in de internationale politiek!

Eigen volk slachtoffer

Nu Gadhafi aan de winnende hand is en het er naar uitziet dat hij de opstand zal neerslaan, wordt de situatie er niet beter op. Uiteindelijk zal dan blijken dat vele regeringsleiders die vóór hun beurt hebben gesproken hun standpunt tegenover Gadhafi moeten herzien omdat ze dan weer zaken met hem moeten doen. Dat er in intussen tienduizenden mensen worden afgeslacht wil men gemakshalve maar even vergeten.

Een dictator die met zware (westerse) wapens zijn eigen bevolking aan het afslachten is zou ogenblikkelijk door de rest van de wereld, met alle middelen die beschikbaar zijn, moeten worden gestopt! We zijn echter teveel bezig met onze eigen belangen, zodat hij gewoon zijn gang kan gaan.

Volk ´staat´ achter me


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl