Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

3 Dimensionale Nintendo zonder 3D-bril

3D, nu ook naar de handheld consoles. Dit is de Nintendo 3DS! De 3DS is krachtiger dan zijn voorgangers en heeft als grootste vernieuwing de mogelijkheid om 3D beelden weer te geven zonder dat je hier een 3D-bril voor op hoeft te zetten.

Drie dimensies

3DS bevat net als de traditionele DS-systemen twee losstaande schermen. Het bovenste scherm heeft een resolutie van 800×240 pixels. De helft van deze pixels is echter nodig om het 3D effect te creëren. De mate waarin het 3D-effect zichtbaar is kan worden aangepast met de schuifknop naast het scherm. Je kunt er ook voor kiezen om het 3D-effect helemaal uit te zetten. Het onderste scherm is een touchscreen, zoals je die ook kent van bijvoorbeeld de DSi. Dit scherm heeft een resolutie van 320×240 pixels.

Sneller en mooier

De snellere processor maakt het mogelijk om de grafische prestaties naar een nieuw niveau te brengen. Niet alleen door de gamewerelden in 3D weer te geven, maar ook door de verbeterde texturen en het verhoogde aantal polygonen, dat deze console vloeiend op het scherm weet te zetten.

StreetPass

De 3DS kan met andere 3DS’en kan communiceren, ook als hij niet gebruikt wordt! Als je bijvoorbeeld langs een persoon loopt met een 3DS op zak zal je 3DS informatie uitwisselen. Denk hierbij aan ingame voorwerpen of highscores. Je 3DS kan ook gewoon via een draadloze netwerken verbonden worden met internet, om software te downloaden, zoals demo’s of updates. De StreetPass-functie kan net als de 3D-functie uitgeschakeld worden, wanneer jij dit wilt.

Kenmerken:

  • De 3DS is backwards compatible met DS(i) en speelt dus naast de nieuwe 3DS spellen, alle oude DS en DSi spellen.
  • Speelt 3D-films en muziek af.
  • Verbeterde besturing, door de slide pad met 360° controle.
  • De Nintendo 3DS is de eerste handheld console die 3D-beelden kan weergeven zonder dat daar een 3D-bril voor nodig is!
  • Er is zijn een bewegings – en gyroscopische sensor ingebouwd.
  • Drie ingebouwde camera’s. Twee naar buiten toegericht (voor 3D opname) en één gericht naar de speler.

Bron: bol.com

Binnenkort verkrijgbaar bij bol.com voor € 249,99


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl