Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Minister van Sociale Zaken, Henk Kamp

Kamp is hardleers.

Minister Kamp van Sociale Zaken gaat toch door met zijn plan om AOW-ers, die inwonend zijn bij een van hun kinderen, fors te korten op hun uitkering. Van de Tweede Kamer heeft hij al te horen gekregen dat ze zijn voorstel zullen afwijzen. Toch gaat hij door met het uitwerken van dit plan. In ons vorige artikel hierover noemden wij hem al Minister van A-Sociale Zaken. Kennelijk is hij niet creatief genoeg om op een andere manier geld bij elkaar te krijgen voor zijn bezuinigingen. Hij kiest de weg van de minste weerstand. Er is niets makkelijker dan het snel groeiende aantal AOW-ers aan te pakken. Een bijkomende zaak is ook nog dat AOW-ers geen vuist kunnen maken wat betreft het verdedigen van hun belangen. Voor deze ministerpost hadden ze beter een geschiktere kandidaat genomen. Deze hautaine “regent” die in de politiek heeft geleerd dat alléén de wet van de grote getallen telt, is absoluut ongeschikt voor de post Sociale Zaken. Heeft hij nou echt niets anders te doen dan deze ouwetjes steeds maar weer de stuipen op het lijf te jagen? Al die duur betaalde uren van hem stoppen in een plan wat toch niet door de Tweede Kamer komt, is verloren tijd en verkwisting van overheidsgeld. Hij kan zijn tijd beter besteden aan het plannen van echt “sociale” oplossingen.

Er zijn bij zijn eigen VVD genoeg bankiers te vinden die maar al te “graag”  willen boeten voor hun oplichterspraktijken van de afgelopen jaren. Uiteindelijk komt het door hun gedrag dat er nu zo ernstig bezuinigd moet worden.


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl