Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Mario Draghi

Mario Draghi

De Italiaan Mario Draghi, per 1 november de nieuwe president van de Europese Centrale Bank, heeft begrip voor de protesten tegen de uitwassen van het kapitalisme.  “Jonge mensen hebben het recht om verontwaardigd te zijn”, zei hij zaterdag tegen de Italiaanse pers, hij vervolgde: “Wij volwassenen zijn verontwaardigd over de crisis, u kunt zich dus voorstellen hoe twintigers en dertigers zonder perspectieven zich voelen”.

Zelf medeverantwoordelijk voor crisis

Dat hij voor een groot deel zelf de reden is van de algemene verontwaardiging, daar heeft de heer Draghi het niet over. Hij was namelijk vice voorzitter en managing director van de Goldman Sachs bank in de tijd dat deze bank Griekenland hielp bij de fraude om tot de eurozone te kunnen worden toegelaten. Nu blijkt deze fraude dus de directe oorzaak te zijn van de Europese schuldencrisis. Toen hij hierover werd ondervraagd door het Europese Parlement gaf hij als antwoord dat deze deal al was gesloten vóórdat hij bij Goldman Sachs was toegetreden en dat hij daar niets mee te maken had. Dit verweer slaat natuurlijk nergens op omdat hij, als ‘integer’ bankier heeft verzuimd om deze enorme fraude aan de kaak te stellen. In diezelfde periode ontwikkelde de Goldman Sachs bank, onder zijn leiding als vice voorzitter en managing director, ook de frauduleuze derivaten die in 2008 de oorzaak waren van de financiële crisis.

Deze man heeft dus twee keer, als leidinggevende met zijn neus bovenop de frauduleuze handelingen gezeten die zowel de financiële crisis in 2008 als de Europese schuldencrisis van 2010 hebben veroorzaakt! Dat juist hij als president van de Europese Centrale Bank is aangesteld, toont aan hoe rot en corrupt de bancaire sector in elkaar zit.

Protesten zonder leider

Franse Revolutie

Een veel gestelde vraag vandaag door de media was: “Wie is de leider van deze protesten?” Volgens ingewortelde begrippen gaat men er vanuit dat er altijd een leider moet zijn. Zonder leider zouden deze protesten niets waard zijn. Door deze vraag steeds maar weer te stellen laten de media zien dat ze het nog niet begrepen hebben. Dit is een algemeen protest wat geen leiders nodig heeft. Dit protest leeft onder de totale bevolking, en de leeftijd of achtergrond maakt helemaal niets uit. De mensheid heeft het wel gezien met hun zgn. leiders. Het enige wat leiders gebracht hebben is narigheid, corruptie, oorlog en zelfverrijking. Het is een algemeen protest uit kwaadheid over de krankzinnige situatie dat een zooitje bankiers en hun meewerkende vazallen de hele wereld in hun klauwen hebben en er mee kunnen doen wat ze willen. Ze worden hierbij gediend door de politiek omdat de politiek via de centrale banken afhankelijk is van dezelfde bankiers. Alle informatie die momenteel op internet beschikbaar is, heeft de mens voor de eerste keer in de geschiedenis in de gelegenheid gesteld om erachter te komen hoe weerzinwekkend en destructief het systeem is wat deze geldwolven hebben gecreëerd. Via de reguliere kanalen werd deze informatie altijd afgeschermd en was nooit toegankelijk.

Tot hier, en niet verder

Nu vindt men dat het genoeg is geweest, tot hier en niet verder! De ´elitairen´ worden nu voor de keuze gesteld om dit zéér onrechtvaardige systeem drastisch te veranderen, of door middel van revolutie hun ondergang tegemoet te gaan. Gezien de financiële vooruitzichten voor de bevolking is de kans groot dat de protesten in de nabije toekomst steeds massaler en grimmiger zullen worden. Deze protesten hebben niets met links, rechts of het midden te maken, het heeft te maken met het feit dat de totale mensheid het zat is!

Ooit heeft zich in de achttiende eeuw iets soortgelijks voorgedaan in Frankrijk. Toen heeft dit voor het grootste gedeelte van de Franse adel letterlijk hun kop gekost.


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl