Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Patiënt is besmet met dodelijk virus

Het begint er steeds meer op te lijken dat patiënt “Europa” in een terminale fase is aangeland. Steeds meerdere delen van het lichaam blijken te zijn aangetast en almaar zwaardere medicijnen moeten worden gegeven om die zieke lichaamsdelen nog te laten functioneren. De officiële diagnose is wel vastgesteld maar wordt, om geen paniek te veroorzaken, binnenskamers gehouden. De familie van de patiënt wil men doen geloven dat er goede hoop is op genezing, mits hij zich onderwerpt aan een streng dieet. Wil hij zijn medicijnen mondjesmaat krijgen toegediend dan dient hij zich te houden aan een onwaardig en onmenselijk streng dieet. In  de volksmond gaat het gerucht dat de patiënt lijdt aan een dodelijke vorm van HED (Heavy Euro Dependence). Specialisten van het International Medical Fund (IMF) zien er streng op toe dat hij zich toch vooral aan het voorgeschreven dieet houdt. Intussen mergelt de patiënt uit en overal beginnen botten zichtbaar te worden. Sommige delen van het lichaam zijn nog niet aangetast en zien er nog gezond uit. Maar je hoeft geen arts te zijn om te zien dat het niet lang meer zal duren of ook deze gezonde delen zullen worden aangetast. Om verdere uitzaaiingen te voorkomen wordt overwogen om desnoods bepaalde lichaamsdelen te amputeren. Het is maar de vraag of dit zal helpen. Deze week werd bekend dat er nu een ook heel belangrijk en cruciaal  lichaamsdeel blijkt te zijn aangetast. Dit lichaamsdeel kan echter niet worden geamputeerd zonder dat de patiënt overlijdt. In allerijl zijn de diëtisten van het IMF ontboden om te kijken of ook hier misschien een streng dieet voor kan worden samengesteld.

Het spreekwoord “Hoop doet leven” is mooi, maar “Bidden om een wonder” heeft misschien meer kans van slagen.


  • King of Light

    De EU is inderdaad in een terminaal stadium. Dat is zij eigenlijk al sinds de economische recessie van eind 2008 toen banken omvielen.

    Wat is echter het ware probleem?

    De wereld heeft te maken met een groepje mensen die de wereld feitelijk besturen en wel de 13 bloedlijnen families.
    Deze hebben zo ook weer, daar weer groepen onder zitten die de marionetten zijn van bovengenoemde. Dat zijn clubs als Club van Rome, Club van Madrid, Skull en Bones 322 Bilderberggroep enz. Uiteraard hebben we ook te maken met organisaties als WHO,NAVO,WTO en noem het allemaal maar op.

    Wat vele niet weten is dat de TOP (13BL) en net daaronder diegene zijn die alles regelen in de wereld. Op sneaky wijze is er een systeem in elkaar gezet wat de wereld in een zogenaamde balans moet houden. Deze balans is pure fictie en dus niet realistisch. Men bestookt de wereld met leugens en bedrog, manipulatie van TV-media en Journalistiek allemaal puur uit hebzuchtige financiële macht.

    Veel politiek leiders en presidenten van de EU zijn achter de coulissen door de Bilderberggroep naar voren geschoven.
    Alles is dus al bekokstooft zelfs voor verkiezingen. Daar zijn bewijzen van te vinden op het Internet.

    Inmiddels heeft men allang door dat de zaken niet meer te redden zijn en zullen zij de wereld juist expres in een economische malaise storten. Men is gewoon keihard bezig alles kaal te plukken wat er nog kaal te plukken valt. Banken storten als idioten geld naar het ECB. Waarom, wordt niet duidelijk gezegd. Men geeft verschillende oorzaken
    Als alles is kaal geplukt zullen de vogels opvliegen en vertrekken. Onderhands is men bezig oorlogsmaterieel te transporteren naar het middenoosten. Wat ernstig te denken geeft.

    Kortom de ELITE is bezig de wereld in een complete CHAOS te veranderen.

    Thumb up 12 Thumb down 1

  • knowtoomuch

    @KoLight : SUPER-reactie ! Echt !
    (voor ik ‘t vergeet : lees 2 x per week http://www.iamthewitness.com /rechter nieuws-column )

    Zelf heb ik vanavond op ‘www.biflatie.nl’ de volgende weggepleurd (na 3 mndn geleden verbannnen te zijn op rtlz.com) :

    Kijk, lieve mensen, DIT krijg je UITEINDELIJK ALTIJD wanneer je de/onze financiële WERKELIJKHEID (‘papier’/’fiat’) loskoppelt van wèrkelijke (‘goud/zilver’) waarde.

    Héél simpel.

    En zeker (ofwel ‘versneld’) als Het Spel door ‘badgasten’ wordt gespeeld op wereldschaal.

    Zoals in ‘ons’ geval.

    bron : zerohedge.com/…/…

    Excerpt :
    ******************************

    This is how we get hundreds of trillions of dollars in “notational” derivatives: every hedged is hedged with another “instrument,” “products” are bundled and insured, and so on. The system is based on the principle that risk can be reduced to zero, and so there is no need for capital.

    Unfortunately, that premise is demonstrably false. Benoit Mandelbrot dismantled the notion that risk can be reduced to zero in his prescient masterpiece, The (Mis)behavior of Markets. The founder of fractal geometry showed that markets are fractal in nature, and are thus intrinsically prone to unpredictable disruptions. Simply put, risk cannot be massaged away.

    Thus the fundamental premise of all modern finance is flat-out wrong, and this explains why systemic risk, rather than being eliminated, actually rises with every ratchet up in debt, leverage and counterparty hedging.

    The entire global financial system is thus based on the equivalent of a perpetual motion machine: money can be borrowed or leveraged into existence in essentially unlimited quantities, and then deployed in risk-free skimming operations to harvest unlimited wealth.

    ******************************

    Ktm says : ‘ze’ gaan proberen ons tot het laatste draadje van onze kleren te beroven.

    Dat krijg je als je de ‘badgasten’ de ruimte geeft, hè ?

    Dus niet janken aub …

    So Fuck The Khazarian New World Order ! ! !

    (Khazaartjes zijn nep-Joden /Kaukasisch volk dat zich rond 740AD ‘bekeerde’ tot het Jodendom en vervolgens de ‘naam’ Jood hebben gehijacked)

    Thumb up 1 Thumb down 0

  • King of Light

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Thumb up 0 Thumb down 4

  • King of Light

    Ik denk dat vele zullen denken, wat heeft hij nu geschreven aan knowtoomuch, maar ik kan er ook niets aan doen dat het de waarheid is. 99% van de wereldbevolking kent de waarheid niet achter de Mensheid, omdat het vervalst is. Als u hiervan schrikt, Sorry dan. Het zal even wennen zijn.

    Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl