Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Europese schuldencrisis

De situatie in Europa maakt duidelijk dat er iets ‘historisch’ aan de gang is. Wat er momenteel gebeurt, is dat het criminele element in de top van de Westerse machtsstructuur, met name de hoogste top van het financiële systeem is afgesneden van hun geld printers. Het resultaat is dat het IMF en de grote Europese en Amerikaanse banken niet meer solvabel zijn.  Geen leugen of vals rapport kan deze ‘keiharde’ waarheid nog verbergen. De regeringen van Griekenland, Ierland, Portugal, Italië enz. weten dat de zogenaamde schulden die zij aan de banken hebben, alléén zijn ontstaan door frauduleuze boekingen en feitelijk dus niet te hoeven worden terugbetaald. Om hun criminele handelingen buiten de openbaarheid te houden konden de banken niet anders dan akkoord gaan met een afwaardering van 50% van de Griekse schulden, ook al zullen deze afschrijvingen catastrofaal voor hen zijn. Dit is tevens de reden waarom het zo stil is rond de schuldenproblematiek van Ierland. De banken hoopten op een redding door de belastingbetaler maar dat is ze niet helemaal gelukt.  Gezien de solvabiliteit van de Westerse financiële wereld ziet het er naar naar uit dat het “Game Over” is.

Rothschild

Zelfs de gehersenspoelde ‘ financiële hogepriesters’ zoals de reguliere beursanalisten en journalisten beginnen zich te realiseren dat er het een en ander niet in orde is. De ‘grote’ aankondiging door de Europese regeringen van “de oplossing” voor het Griekse schuldenprobleem en de eurocrisis kan als voorbeeld worden genomen. De banken zouden 50% van de Griekse staatsschulden afwaarderen. Wanneer deze ‘oplossing’ wat nader wordt bekeken dan wordt er feitelijk gezegd dat de banken 50% van de Griekse schulden gaan betalen met geld wat zij niet hebben. De regeringen zeggen dat zij gebruik maken van kapitaal dat ze zouden bezitten, maar de realiteit is dat zij dat nooit bezeten hebben. Het is opmerkelijk dat toen de oplossing van het schuldenprobleem was aangekondigd, hooggeplaatste bedelmissies richting Azië werden gezonden, waaronder President Sarkozy. Wat heeft hij in Azië te zoeken als je de oplossing al hebt? In werkelijkheid waren ze op zoek naar iemand die dom genoeg zou zijn om een failliete gokker te financieren die zijn risico wil verviervoudigen?” De Chinezen hebben in ieder geval laten weten dat zij hiervoor passen. Een ernstige tegenvaller voor de politici omdat zij in hun ‘onbenul’ dachten daar de benodigde bedragen op te kunnen halen. Het IMF dat gewoonlijk met geld over de brug komt als het voor de schuldenaar niet anders meer kan, moet toegeven dat ze niet genoeg geld hebben. De reden hiervoor is dat het IMF niet kan bewijzen dat hun geld afkomstig is van legitieme bronnen. Het bizarre feit doet zich voor dat het criminele deel en het legitieme deel van het mondiale financiële systeem uit elkaar aan het vallen is. Zij zijn niet meer in staat om, zonder de inzet van hun uit criminele activiteiten verkregen middelen, oplossingen aan te kunnen dragen. Hetzelfde geldt voor de Wereldbank en ook de BIS (Bank of International Settlement) is in grote problemen. In feite staat het gehele monopolistische Rothschild Banken Imperium aan de rand van de afgrond.

Dragon Family

Chiang Kai Shek

Hoe precair de situatie is blijkt uit het gegeven dat op 23 november door Neil F. Keenan als gevolmachtigde van de Aziatische “Dragon Family” een gerechtelijke procedure is begonnen om 145,5 miljard dollar die van de Aziaten gestolen zou zijn.  Dit bedrag zou inmiddels met rente opgelopen zijn naar 1.000 miljard dollar. Deze rechtszaak is ingediend als Civil Action CIV #8500 bij de United States District Court voor het Southern District van New York op 23 november 2011 en zal worden behandeld door Judge Holwell. Gezien de aard van de beschuldiging en de enorme omvang van het bedrag is het onbegrijpelijk dat de Westerse media hier geen aandacht aan schenken. De financiële crisis van 2008 en de hieruit ontstane Europese schuldencrisis zijn ‘peanuts’ vergeleken met deze zaak en kunnen de verhoudingen in de wereld helemaal op zijn kop zetten. De gedagvaardigden in deze zaak zijn niet de minsten in de wereld van de politiek en financiën. Dit zijn onder andere de Vaticaanse bankier Daniele Del Bosco, ex premier van Italië Silvio Berlusconi, De republiek Italië, 2 permanente Italiaanse vertegenwoordigers bij de Verenigde Naties, Secretaris Generaal van de Verenigde Naties Ban Ki-moon, President van The Office of International Treasure Control (OITC) Ray C. Dam, Chief of the Council for the Cabinet of OITC David A. Sale en Head of the Banking Industry of the World Economic Forum (WEF) Giancarlo Bruno.

Voor de oorsprong van deze zaak moeten we terug naar de jaren 1927-1938 toen, door een overeenkomst tussen de toenmalige Chinese Minister van Financiën T.V. Moong met de Amerikaanse secretaris van de Schatkist Henry Morgethau, de Amerikaanse regering ongeveer 50 miljoen ounces zilver kocht en enorme hoeveelheden goud leende van de Nationalistische Chinese Regering (Kwomintang) van Chiang Kai Shek. Het goud is in die tijd overgenomen door de Federal Reserve, maar nooit aan de rechtmatige eigenaren teruggegeven. De rechtszaak is slechts het eerste salvo in een juridische strijd om de controle van het mondiale financiële systeem terug te brengen naar de mensen en de regeringen van de wereld, evenals de rechtmatige eigenaren van de historische bezittingen die door de leden van het bankkartel in beslag zijn genomen.

IMF en Wereldbank

Robert Zoellick, president Wereldbank

Het IMF en de Wereldbank waren oorspronkelijk opgericht om het Rothschild Centrale Banken systeem op te leggen aan alle landen van de wereld. Het bankensysteem zou worden gerund door de Zwitserse Bank of International Settlements (BIS) en beschermd door de Amerikaanse Federal Reserve System (FED). De fundamentele fout was dat de mensen die werden verondersteld het systeem te beschermen het juist op een ongelofelijke wijze voor eigen gewin hebben misbruikt. Tellen we hierbij op de duizenden miljarden die de FED achter de rug om van de Amerikaanse Regering op kosten van de Amerikaanse belastingbetaler heeft gespendeerd om in het geheim wereldwijd hun systeembanken te redden van de ondergang, dan kun je op je vingers natellen dat het in 250 jaar zorgvuldig opgebouwde Imperium van Rothschild´s Centrale Banken aan het wankelen is.


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl