Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Apple iPhone 5 en iPad mini event gepland voor September dit jaar

Uit verschillende media berichten op het internet blijkt dat er een event gepland staat voor woensdag 12 September 2012.
Naar alle waarschijnlijkheid wordt op diezelfde dag naast de iPhone 5 en de nieuwe iPod nano ook de komst van een  iPad mini bekendgemaakt. Wanneer de iPad mini wordt gelanceerd is nog niet bekend. Afgelopen jaar werd de lancering van nieuwe iPhone 4S in oktober bekend gemaakt en een aantal dagen na het event op 14 oktober gelanceerd.  Op 7 maart dit jaar werd  de iPad 3  aangekondigd en op 16 maart gelanceerd.
Het nieuwe operating system iOS 6 van Apple werd bekend gemaakt tijdens de WWDC 2012 keynote op 11 juni en bevat nieuwe software zoals een Google-free Maps  applicatie, en Passbook. Als Apple vasthoudt aan de vorige lanceringspatronen dan wordt de aankondiging rond woensdag 12 september verwacht.
Het event zal in ieder geval nieuwe ontwikkelingen brengen zoals ze dat voorheen ook op events deden. Phil Schiller heeft bijvoorbeeld op het voorgaand event de geavanceerde camera en video capaciteiten laten zien en  Scott Forstall Voice Control,  FaceTime en Siri. De geruchten gaan dat de iPad mini hetzelfde zal zijn als de 9.7 inch iPad maar dan teruggebracht naar 7.0-inch.
Voorlopig blijft het gissen wat Apple ons op dit event zal brengen, maar gezien de aankondigingen in het verleden zal het een spectaculair event worden.


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl