Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Als het aan de Boliviaanse Minister van Buitenlandse Zaken ligt dan wordt Coca Cola vanaf 21 december 2012 zonder pardon verwijderd uit Bolivia. Deze datum valt op het einde van de cyclus van de Maya kalender. Volgens minister David Choquehuanca is deze datum gekozen om het einde van het kapitalisme en het begin van “de cultuur van leven” te vieren.

Tijdens een politieke bijeenkomst voor Evo Morales zei de minister: “De eenentwintigste december 2012 luidt het einde in van de zelfzucht en verdeeldheid. Het moet ook het einde zijn van Coca Cola en het begin van Mocochinche (een verfrissende lokale drank)”. Hij voegde eraan toe: “De planeten staan na 26.000 jaar op één lijn en betekent het einde van het kapitalisme en het begin van het communitarisme.

Maya kalender

Op 21 december 2012 zal de Maya kalender het einde bereiken van een cyclus van 26.000 jaar. Volgens velen zal dit het einde van de wereld betekenen door rampspoed, aardbevingen en kometen. Volgens de Maya’s zelf is hier echter geen sprake van. Het betekent het einde van een cyclus van 26.000 jaar, maar tevens het begin van een nieuwe cyclus. Als we de Maya’s mogen geloven dan betekent dit het einde van de zelfzuchtigheid, het egoïsme en de verdeeldheid in de mens. In de nieuwe cyclus van 26.000 jaar zal de mens vervolmaking bereiken en alle oude, negatieve en criminele eigenschappen overboord zetten.

Coca Cola staat voor de Boliviaanse minister als symbool van het kapitalisme met al zijn negatieve eigenschappen. Het voegt volgens hem geen enkele waarde toe aan de gezondheid van de mens. Integendeel zelfs, één blikje bevat 50 mg aan cafeïne, terwijl 20 mg al genoeg is om het zenuwstelsel te stimuleren. Het gas ofwel kooldioxide, wordt beschouwd als psychisch verslavend en de kleur wordt geproduceerd door een, volgens hem, kankerverwekkend additief genaamd E-150 (E-150a Karamell, E-150b Alkali-sulfietkaramel, E-150c Ammoniakkaramel, E-150d Sulfiet-ammoniakkaramel)

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl