Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Lichtste 20,2 Megapixel spiegelreflex met volbeeldsensor

Canon introduceerde vandaag zijn nieuwste volbeeld instapmodel, de EOS 6D. Het is een compacte 20,2 Megapixel DSLR met een volbeeldsensor. De camera beschikt over een krachtige DIGIC 5+ beeldprocessor en samen zorgen ze voor de helderste en gedetailleerde beelden. De lichtgevoeligheid van de camera is instelbaar van ISO 100 tot ISO 25.600 (uitbreidbaar tot L:50, H1:51.200, H2:102.400) en heeft een 11-punts autofocussysteem voor nauwkeurigheid tot -3 EV. Bij maanlicht kunnen zelfs foto’s gemaakt worden.

Met de camera zijn 1080p full-hd video’s te maken en de 5+ beeldprocessor zorgt voor een beeldverwerkingssnelheid van 4,5 foto’s per seconde. De achterzijde van de camera beschikt over een 3 inch wide lcd-scherm.

Optioneel beschikt hij over een ingebouwde Wifi- en GPS functie.

Nauwkeurige locatiegegevens kunnen worden toegevoegd aan elk beeldbestand en in de GPS Logger-modus kan een hele route worden opgeslagen, zelfs wanneer de camera uitstaat.

In de Wifi modus kunnen opnames op afstand gemaakt worden door een computer of smartphone. Opnames kunnen wireless, via internet direct worden doorgestuurd naar een persbureau of gedeeld worden met familie en vrienden.

De adviesprijs voor alléén de body van de EOS 6D is € 2.029,- en is leverbaar vanaf december 2012.

 

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl