Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

XPS duo 12

Computerfabrikant Dell kondigde afgelopen vrijdag aan dat zij binnenkort met een kruising tussen een Windows 8-laptop en een tablet op de markt komen, de XPS duo 12. De hybride XPS duo 12 wordt door Dell als een ultrabook voorgesteld. Het 12,5 inch touchscreen kan worden gekanteld, zodanig dat deze in ingeklapte toestand ook kan functioneren als tablet. Het beeldscherm is full-HD met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het apparaat is opgetrokken uit aluminium en koolstofvezel. Het volledige scherm is bedekt met onbreekbaar “Gorilla Glass”. Verdere specificaties zoals processorsnelheid en beschikbaar geheugen zijn nog niet bekendgemaakt door de computerfabrikant. De prijs van de XPS duo 12 krijgen we pas in oktober te horen wanneer hij in de winkel komt te liggen.

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl