Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Voorbereiding Grieks vertrek

De New York Times meldt dat enkele grote Amerikaanse bedrijven zich serieus voorbereiden op een vertrek van Griekenland uit de eurozone.

BOF Merril Lynch

De Bank of America Merrill Lynch overweegt om vrachtwagens met contant geld naar de Griekse grens te sturen, voor het geval Griekenland failliet gaat. Amerikaanse klanten van de bank kunnen dan blijven functioneren, zelfs als er tijdelijk geen geld meer beschikbaar is in Griekenland.

Ford

Autofabrikant Ford zegt dat het zijn computersystemen zo heeft ingesteld dat ogenblikkelijk kan worden overgeschakeld naar een nieuwe Griekse munt, op het moment dat deze zou worden geïntroduceerd.

JPMorganChase

De bank JPMorganChase heeft speciale rekeningen gecreëerd die zijn bedoeld om hun klanten snel over te  kunnen laten stappen naar een andere munt dan de euro.

Een hooggeplaatste medewerker van het adviesbureau “Corporate Executive Board” zei tegen de New York Times: “Het is veilig om te zeggen dat de meeste bedrijven zich aan het voorbereiden zijn”. Deze firma heeft onlangs onderzoek gedaan naar het vertrouwen van Amerikaanse bedrijven in de eurozone.

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl