Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

ContourRoam2

Camerafabrikant Contour heeft een nieuwe versie full-hd camera gepresenteerd. Het is een simpele camera die slechts één knop bevat waarmee hij aangezet wordt en gelijk begint met opnemen. Qua model verschilt hij niet veel van zijn voorganger, de bekende kokervormige ContourRoam die in 2011 werd uitgebracht. Het is een camera die o.a. heel geschikt is voor het gebruik bij sportevenementen. Simpel aan- en uit. De knop is zo uitgevoerd dat hij eenvoudig, ook met gebruikmaking van handschoenen, geactiveerd kan worden. Een ander groot voordeel is dat hij, zonder dat een extra behuizing nodig is, tot één meter diep onderwateropnames kan maken. Voor opnames dieper dan één meter is optioneel een aparte behuizing leverbaar. De camera neemt op in 1080p30- of in 720p60 en is de beeldkwaliteit verbeterd ten opzichte van de eerste ContourRoam. Hij wordt standaard geleverd met een 4GB micro-SD kaart, maar gebruikers kunnen deze vervangen door een geheugenkaart met een grotere capaciteit.

De full-hd ContourRoam2 is leverbaar in 4 verschillende kleuren vanaf 21 oktober 2012 voor een prijs van 199 dollar.

ContourRoam2 in onderwaterbehuizing


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl