Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Laatste fase ontwikkeling

Een niet met naam genoemde persoon bij Samsung, die nauw betrokken is bij productieprocessen, zei tegen een verslaggever van “The Wall Street Journal” dat Samsung in het laatste stadium zou zijn van de ontwikkeling van buigbare plastic beeldschermen. De verwachting is dat het ontwikkelingsproces in de eerste helft van 2013 zal worden voltooid. De beeldschermen zouden niet alleen buigbaar, maar ook lichter en onbreekbaar zijn. De krant schrijft verder dat Samsung geen commentaar wenst te geven op het nieuws. Wanneer de eerste apparaten met dit nieuwe scherm zullen worden uitgerust  is onduidelijk. Eerdere geruchten over flexibele schermen van Samsung spraken de, niet uitgekomen, verwachting uit dat de eerste producten met de nieuwe displays al in 2012 verkrijgbaar zouden zijn.

Ruim een jaar geleden toonde Nokia al een prototype van een telefoon met een flexibel scherm. Tevens is LG bezig met de ontwikkeling van buigbaar elektronisch papier.

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl