Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Te weinig politici van zijn kaliber

Nigel Farage

Nigel Farage is de witte ridder van de Eurozone, helaas dat er zo weinig politici naar hem luisteren. In een recente toespraak op een bijeenkomst van de Europese Raad haalt hij weer zwaar uit naar de Europese regeringsleiders. De Europese economie noemt hij een totale ramp.

“The air is thick with denial in this chamber,” met deze woorden begint Farage zijn toespraak. Hij heeft over de verkiezingen in Italië waar meer dan de helft van de kiezers gekozen heeft voor een partij die tegen de euro is. Hij slaat nagels met koppen door te stellen dat de (jeugd)werkloosheid het gevolg is van de euro.

Farage stelt dat niemand zijn verantwoordelijkheid wil nemen over de fouten die gemaakt zijn. De economie is een totale ramp, de divergentie tussen Frankrijk en Duitsland wordt alleen maar groter. De Eurozone zal uiteindelijk uit elkaar vallen. Ten slotte heeft hij het over de “integratie” van mensen uit corrupte landen zoals Roemenië en Hongarije in Groot-Brittannië.

Een geweldige video, waren er maar meer mensen zoals Nigel Farage.

Bron: Beurs.com


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl