Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Wanneer de leugen steeds herhaald wordt, wordt zij waarheid

brainwashingMensen moeten dom en onwetend gemaakt worden en vooral gehouden worden. Kritisch, logisch en deductief denken moet worden afgeleerd. Eigen initiatief, flinkheid, zelfredzaamheid, zelfstandigheid, en creativiteit moeten worden afgeleerd, ontraden en in een negatief daglicht worden geplaatst.

In landen waar een autoritair, dictatoriaal en almachtig staatsapparaat actief is, zijn door de geschiedenis heen altijd de bevolkingen op deze wijze min of meer gedachtendood en monddood gemaakt. In dictatoriale regimes gebeurde dit (vroeger) min of meer onder dwang door middel van staatsterreur waarbij de bevolking zo erg werd bang gemaakt, onderdrukt en geïntimideerd door het staatsapparaat dat men niks durfde te ondernemen of te zeggen hetgeen de staat onwelgevallig of onwelkom zou zijn. Voorbeelden van landen die deze techniek gebruikten zijn legio.

Lees oorspronkelijk bericht verder op: GeenNieuws.com

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl