Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie

Er is ook wel eens goed nieuws

door op Apr.09, 2013, onder Algemeen
Mobiel

Als redactie van Gewoon-Nieuws worden we wel eens moe van het almaar melding maken van misstanden en nare dingen in de wereld. Om dit eens een keer te doorbreken willen we u deze hartverwarmende beelden niet onthouden.

30 dolfijnen aangespoeld op strand

dolfijnen op het strandVorige maand is een school van zo’n 30 dolfijnen volledig de weg kwijtgeraakt en zwom nietsvermoedend het strand op van een tropisch eiland. Eenmaal op het strand aangespoeld konden ze geen kant meer uit  op en zag  het er somber uit voor ze. Gelukkig voor de dolfijnen waren er een aantal badgasten op het strand, die met stomme verbazing het schouwspel gadesloegen en onmiddellijk in actie kwamen.

 

 

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl