Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Waar zijn ze bang voor?

klopjacht bostonDe Amerikaanse overheid reageert op extreem hysterische wijze tijdens haar zoektocht naar twee vermeende daders van de bomaanslagen tijdens de marathon in Boston. De FBI heeft foto’s vrijgegeven van de ‘daders’ en heeft een compleet en buitenproportioneel leger ingeschakeld om ze op te sporen. Het blijkt te gaan om twee broers van Tjetsjeense afkomst. De oudste, de 26-jarigeTamerlan Tsjarnajev, is overleden na te zijn gearresteerd. Inmiddels is ook zijn 19-jarige broer, Dzjochar Tsjarnajev, gearresteerd en zou zwaar gewond naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Twijfel bij de Amerikaanse bevolking

gebroeders Tsjarnajev

gebroeders Tsjarnajev

Een groot deel van de Amerikaanse bevolking twijfelt aan de juistheid van de berichtgeving die de politie van Boston en de FBI de wereld insturen. Tijdens de marathon liepen er tal van mensen rond met zwarte rugzakken en baseball petjes, waarvan de twee broers op  de foto willekeurig leken te zijn uitgekozen. De argwaan wordt nog versterkt omdat de twee broers zich bevonden vlak bij de finish, de plaats waar de bommen zijn afgegaan. Niet echt een handige plek als je weet dat daar twee bommen af zullen gaan. De journalist Dan Bidondie van website infowars.com trachtte foto’s te laten zien op een persconferentie van huurlingen van ‘The Craft’, en hoe deze club zich onder het publiek van de marathon begaf. Eén van die mannen is met een stralingsmeter gesignaleerd bij de finish. Maar tijdens deze persconferentie werd Bidondi The_Craft_Two_Guys_Boston_Marathononmiddellijk gecensureerd, doordat overheidsagenten clipboards omhoog hielden, zodat de foto’s werden afgeschermd. Van deze mensen van een gewapende particuliere dienst zijn zoveel foto’s gemaakt dat je moeilijk kan volhouden dat ze er niet zijn. Je mag je afvragen wat ze daar te zoeken hebben bij een marathon? En natuurlijk kom je dan op de meest logische vraag, die je de FBI dient te stellen..! Wat is er zo gevaarlijk aan de foto’s die niet getoond mogen worden van ‘The Craft’-mensen, dat er zelfs een totaal ‘verbod’ op komt in de VS..??

Op Facebook en Twitter verschijnen talloze berichten van het vermoeden dat het een “false flag” operatie is om de angst voor het terrorisme levendig te houden onder de Amerikaanse burgers. Er moeten nog een aantal ‘vrijheidsbeperkende’ wetten doorgevoerd worden, waarvan wordt gezegd dat de overheid de bom aanslagen gebruikt om deze wetten zonder gemor van de bevolking er doorheen gedrukt te krijgen.

heeft iets geplaatst oplogo fbOccupy Wall Street Boston, Boston, Boston….

“Okay, We! The Ignorant American Public, are supposed to believe that two young foreign men who have lived in America and been highly educated and have not been seen by their family members since they were young boys have suddenly out of nowhere decided to bomb people without any prompting nor any help from anyone in America with Power, Money, or Authority? Who RAISED these BOYS here in American if not their family? Well, who are the [USUAL SUSPECTS] as we have seen during these few years of recent RESEARCH? Next we will be told they Hijacked Planes and flew them into the Finish Line in Boston! Oh Yeah, I forgot what were ALL those Uniformed Men doing around the SCENE of the CRIME? I guess they are no longer important once the second and LAST suspect has been disposed of. We wouldn’t want any witnesses LEFT!”

Hieronder een video van  gepensioneerd luitenant-kolonel Potter, waarin hij de Amerikaanse bevolking waarschuwt voor een ophanden zijnde, ongrondwettelijke machtsgreep in de VS en legt de wijze uit waarop de plegers van deze machtsgreep de marathon van Boston hierin betrekken.

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl