Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

THE DAY AFTER TOMORROW ¥ HI RES 7 ¥ TYPE VERSIONS: 1,2&3 ¥ 03/04/04

Er zal hoe dan ook belasting  worden betaald

In Engeland is een soort klimaatoorlog uitgebarsten na een artikel dat verscheen in de The Daily Mail waarin kortemetten werd gemaakt met de wereldwijde opwarming.

Omdat de waarheid niet echt strookt met de belangen van de elite om nog meer belastingen te heffen wordt nu de aanval op de krant ingezet.
De regeringswaakhond die de Engelse overheid adviseert op het gebied van klimaat(problemen) heeft nu een felle aanval ingezet op de krant. Het artikel in The Mail liet zien dat hoewel computermodellen nog steeds een schatting maken dat de temperatuur op de wereld verder zal stijgen, de werkelijkheid is dat er de afgelopen 16 jaar geen temperatuurstijging heeft plaatsgevonden.

Ondanks dat De Mail zegt dat haar gegevens afkomstig zijn van gerespecteerde wetenschappers, houdt de waakhond, The Committee on Climate Change, vast aan de foutieve computermodellen. Dan krijg je een boze Lord, Sir Brian Hoskins, die namens The Committee zegt dat het langetermijn risico voor het klimaat hoog blijft ondanks de nieuwe bewijzen en dat er nog steeds grote beperkingen dienen te worden opgelegd binnen de CO2 uitstoot. Hij zegt ook dat de Mail de waarde van de computermodellen niet goed heeft begrepen.

De Mail stelt dat de gegevens die zij gebruikt hebben, waaronder de onderstaande statistiek, betrouwbaar zijn. Haar gegevens zijn afkomstig van Dr. Ed Hawkins van het National Centre for Atmosferic Science. Dezelfde gegevens en statistiek werden eveneens gepubliceerd in een vier pagina groot artikel in The Economist.

klima

En zo worden overheden nog steeds zwaar beïnvloed door officiële klimaatorganen die (bewust) gebruikmaken van computermodellen die verkeerde informatie voorspiegelen. Vervolgens worden op die wel of niet bewust verstrekte foutieve informatie allerlei belastingen in het leven geroepen die de bevolking nog verder uitknijpen.

Zo werd net bekend dat men in Amerika de prijs van benzine met $1,40 Dollar per gallon wil verhogen om “het milieu te redden”. Het enige dat gered wordt zijn (wederom) de zakken van de aandeelhouders. Hier een fragment uit een nieuwsuitzending waar de nieuwslezers het eigenlijk zelf niet geloven omdat het te waanzinnig voor woorden is.

Bron: Niburu.nl

Wetenschapper voorspelt een ‘mini’ ijstijd

Volgens klimaatwetenschapper Mojib Latif duidt de extreme kou op het noordelijk halfrond op een periode van ‘global cooling’, de afkoeling van de aarde. Van opwarming van de aarde is dus voorlopig geen sprake.

Opvallend is dat Latif een belangrijk lid is van het klimaatpanel van de Verenigde Naties (VN), de IPCC. Die club is normaal niet zo klimaatsceptisch en komt altijd met onderzoeken waaruit zou blijken dat de temperatuur van de aarde snel groeit.

Professor Latif is verbonden aan de Kiel Universiteit in Duitsland.

Opwarming
Volgens de klimaatwetenschapper is de wereld aan een koude periode begonnen waarin de winters kouder zijn en de zomers minder warm. Dat melden Britse media. Latif heeft een methode ontwikkeld waarmee hij temperatuur op duizend meter onder de zeespiegel kan meten. Op basis daarvan voorspelt hij de verkoeling die komen gaat. Volgens de wetenschapper kan die periode zeker twintig jaar duren. De gletsjers en ijs zouden in die tijd niet meer zo hard smelten.

Climategate
Het VN-klimaatpanel staat erom bekend rapporten uit te brengen waarin de aarde in rap tempo opwarmt door toedoen van de mens. Dit wordt vooral veroorzaakt door onze CO2-uitstoot. IPCC is sinds Climategate echter niet geheel onomstreden. Uitgelekte e-mails wezen uit dat de cijfers werden misbruikt om de klimaatproblemen groter te doen lijken dan ze in werkelijkheid zijn.
Bron: Elsevier.nl

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl