Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Goede uitgangspositie landelijke verkiezingen

nigel farage2Geheel in lijn met de verwachtingen heeft de Britse anti-Europa partij van Nigel Farage, UKIP, een flink aantal zetels veroverd bij lokale verkiezingen in Groot-Brittannië. Op de plaatsen waar de UKIP meedoet aan de verkiezingen zou uit de peilingen blijken dat de partij gemiddeld 26% van de stemmen heeft gekregen. Tijdens de tellingen bleek dat de partij van Nigel Farage tot op heden 42 zetels heeft gewonnen in 34 Engelse en Welsh counties (gewesten); evenveel als Labour! Nigel Farage zegt dat de uitslagen een prima uitgangspositie bieden voor de volgende landelijke verkiezingen. Het is de bedoeling van de UKIP dat Groot-Brittannië uit de Europese Unie stapt.


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl