Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Twijfel over Amerikaanse goudvoorraad

Fort KnoxEr is ernstige twijfel gerezen over de Amerikaanse goudvoorraad in de kluizen van Fort Knox. Voormalig senator Ron Paul heeft de afgelopen tientallen jaren herhaaldelijk geprobeerd toegang tot Fort Knox te krijgen om te kunnen controleren of er überhaupt nog wel goud in de kluizen ligt. Dit is stelselmatig geweigerd door de Federal Reserve, de Amerikaanse Centrale Bank. Volgens een insider van de World Bank,  ex-Senior Counsel Karen Hudes, is al het goud al verdwenen. Volgens Hudes, die ruim 20 jaar lang een hoge functie bekleedde bij de World Bank, oefent een kleine groep entiteiten, voornamelijk centrale bankiers, achter de schermen een enorme invloed uit op de internationale economie, waarbij corrupte groepen instituten van de overheid overnemen.Toen zij met deze gegevens naar buiten wilde treden, werd zij naar eigen zeggen ontslagen.

Bank for International Settlement

Bank for International Settlement Basel

Bank for International Settlement Basel

Het systeem wordt bepaald door de centrale banken, met voorop de Federal Reserve, welke wordt gecontroleerd door een kleine groep van bankiers. Deze vormen het hart van de hele organisatie. Achter deze groep bevindt zich de, door Rothschild gedomineerde, BIS (Bank for International Settlement), welke in alle stilte opereert als een club voor centrale bankiers. Om deze megazwendel aan het daglicht te onttrekken doet de Federal Reserve er alles aan om vast te houden aan hun fiatgeld. Immers, mocht blijken dat het goud uit de Amerikaanse kluizen is verdwenen dan implodeert de waarde van de dollar  (mocht deze al waarde hebben) tot nul en is het gedaan met de hegemonie van de dollar als wereldmunt. Het feit dat analisten, controleurs en zelfs hooggeplaatste Amerikaanse overheidsambtenaren de toegang tot de kluizen van Fort Knox wordt ontzegd, zegt genoeg aldus News Gold Seek

 


 • Ze zijn het allemaal aan het terughalen uit Afrika.
  http://www.youtube.com/watch?v=PLJu0X14vmg

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Huub

  Waar zou het goud van Nederland (moeten)liggen?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Repesteeltje

  @Huub Tja goeie vraag. Het grootste gedeelte ook daar, tenminste…… als het daar nog ligt. Klaas Knot heeft pas nog gezegd dat hij er alle vertrouwen in heeft dat het daar nog ligt. Waarop hij dat vertrouwen baseert is onduidelijk, want ook hij mag Fort Knox niet in om dat te controleren.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Adrianus Bakels

  Duitsland wil hun daar opgeslagen goud naar Duitsland brengen, zou het verdwenen zijn dan heeft Amerika er een probleem bij.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • matchline

  .. Sample wat in Duitsland is getest blijkt uit verguld tungsten te bestaan .

  Zeven jaar wachten voor levering aan Duitsland .Het eerste wat de V s en Nato in Oekraine deden is het goud stelen . .Angela Merkel is de dochter van A. H ..

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl