Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Geheime macht dicteert de wereld

the-secret

Council on Foreign Relations

Effectief gebeurt dit door de Illuminatie van de Council on Foreign Relations (CFR), dat in controle is van nationale regeringen en de multinationals, ze willen één wereldregering bevorderen en dat bereiken d.m.v. de controle van de media, gesubsidieerde stichtingen, het onderwijs, waardoor ze de belangrijkste beslissingen van alle dag checken, domineren en aansturen, op alle belangrijke sleutelposities, zij hebben de financiële macht, om de “Nieuwe Wereld Orde” te realiseren, waarmee ze al een eeuw lang bezig zijn. De sleutel tot hun succes is dat ze feitelijk via alle internationale bankiers, het geldsysteem van elke natie controleren en manipuleren, terwijl ze het laten voorkomen dat het gecontroleerd wordt door de eigen overheid van het land. Deze overweging was reeds in de achttiende eeuw de gedachte van de patriarch welke de machtigste bank-dynastie in de wereld zou worden. Mayer Amschel Bauer Rothschild die in 1791 typerend zei: “Sta me toe de valuta uit te geven en te controleren van een natie, dan kan het me niet schelen wie de wetten maakt.”

Trilaterale Commissie

David Rockefeller

David Rockefeller

De operationele arm van de CFR is de Trilaterale Commissie (TLC), in 1973 opgericht door David Rockefeller, en is het meest recente kenmerk van de internationale samenzwering die probeert om een ​​één-wereld totalitaire staat in te voeren, of op zijn minst een nieuwe economische wereld orde te creëren. De TLC is de follow-up organisatie van de Nederlandse Bilderberg Groep opgericht in 1954 in Nederland met wijlen Prins Bernhard als medeoprichter, en tot heden onder voorzitterschap van ‘voormalig’ koningin Beatrix. De TLC bestaat uit drie regio’s, Noord-Amerika (VS en Canada), Japan en de EU., en werd opgericht als Multi internationale consolidatie van commerciële en financiële belangen om daarmee de macht van politieke overheden te controleren. Senator Barry Goldwater schreef: “David Rockefeller en Zbigniew Brzezinski (in 1973 de twee oprichters van de TLC) vonden Jimmy Carter hun ideale kandidaat om President van de USA te worden. Ze hielpen hem de nominatie voor het presidentschap winnen. Om dit doel te bereiken, mobiliseerden ze het grootkapitaal via de bankiers van Wall Street, de intellectuele invloed van de academische gemeenschap – die gefinancierd wordt door het kapitaal van grote belastingvrije stichtingen – en de media die allen onder controle staan van de elite met hun lidmaatschap van de CFR, en de Trilaterale Commissie.” “Zeven maanden voor de nominatieconventie van de Democratische partij, vond de Gallup Poll dat minder dan vier procent van de Democraten Jimmy Carter verkozen als presidentskandidaat. Maar, bijna van de ene dag op de andere – net zoals bij Eisenhower voor hem – werd hij tot kandidaat gekozen.”

Macht van de Elite

Dit is waarschijnlijk een van de duidelijkste voorbeelden van de grote macht van de Elite. Ze kunnen elke kandidaat voor het presidentschap maken of breken. Ze maakten Jimmy Carter president, en vernederden senator Barry Goldwater in zijn mislukte poging om gekozen te worden. “Het TLC lidmaatschap corps is samengesteld uit huidige en oude presidenten, ambassadeurs, staatssecretarissen, Wall Street investeerders, internationale bankiers, stichting executives, Think Tank executives, lobbyist advocaten, de NAVO, en het Pentagon, militaire leiders, rijke industriëlen, media-baronnen, en top-CEO’s, presidenten van universiteiten, de belangrijkste professoren, geselecteerde senatoren en Congresleden en vermogende ondernemers.” “Belangrijke leden van de Trilaterale Commissie prepareerden vooraf Obama voor het presidentschap” volgens onderzoekster Sarah Maddox van de Sonoma State University: “Barack Obama benoemde in de eerste tien dagen na zijn verkiezing elf leden van de Trilaterale Commissie op top-level en sleutelposities in zijn administratie. Deze vertegenwoordigen een klein team met sterke invloed binnen het internationaal leiderschap in de regering-Obama, met een kernagenda die niet noodzakelijk de ondersteuning van de werkende mensen in de Verenigde Staten voorstaat.” “Volgens de officiële ledenlijsten van de Trilaterale Commissie, zijn er slechts zevenentachtig leden uit de Verenigde Staten (de overige 337 leden zijn afkomstig uit andere landen). Dus, binnen twee weken na zijn inauguratie, benoemde Obama’s meer dan 12 procent van het alle Amerikaanse TLC leden in zijn regering.”

Europese Unie

euDichter bij huis, in de EU, heeft men zich mogelijk afgevraagd hoe snel een onbekende van de ene op de andere dag tot Premier van Italië wordt benoemd? Hier is het antwoord: “In het spel voor de benoeming van de nieuwe Italiaanse premier is de Europees voorzitter van de TLC Mario Monti ‘uit’, en zijn Trilaterale Commissie Lid Enrico Letta ‘in’. Lang leve de Trilaterale Commissie!” Het lijkt erop dat elk land in het Westen eenvoudig niets kan doen om zich te bevrijden van de ketenen van de Global Macht-Meesters en hun Mega bankiers. Ongeacht wat voor verkiezingen worden gehouden, ongeacht het aantal en omvang van massademonstraties die burgers op de barricades brengen, ongeacht hoeveel beschuldigingen op miljoenen televisieschermen worden getoond en uitgelegd over frauderende Mega bankiers die als boeven worden afgetekend, de waarheid is voor iedereen te zien: de Global-Meesters van de Macht hebben de regeringen in land na land overgenomen, en maken alle naties slaaf van hun megabanken.

Mainstream media

De mainstream media vertellen je het nieuws zoals de Macht-Meesters het willen; de alternatieve media wijzen op de enorme onmenselijkheid van dit alles, zelfs in de EU waar de werkloosheid in dubbele cijfers ongebreideld is toegenomen en verder groeit, worden de banken frauduleus ‘gered’ door het stelen van het geld van de rekeninghouders, terwijl de huizen van miljoenen arbeiders in beslag worden genomen. Er schijnt dat niemand in staat is hier wat tegen te doen. Het komt in principe neer opdat de overgrote meerderheid van de werkende bevolking, in zowat elk land, lijdt onder de meest perverse, oneerlijke en flagrante discriminatie van alles: als een kleine maar extreem krachtig, ongekozen en onwettige minderheid de overgrote meerderheid van ongeorganiseerde, alsnog, onbewuste burgers discrimineert.

Conspiracy

conspiracy2Dit is geen “samenzweringstheorie” of soortgelijke onzin. Dit is iets dat voor je ogen geschiedt. Het enige wat je hoeft te doen is op de juiste plaats kijken, dan zie je wie deze “grootste show op aarde” organiseert, en je eigen gezond verstand gebruiken, in plaats van het voorgekauwde denken te slikken, gepresenteerd door de publieke media, zoals o.a. CNN, Euro News, BBC, Rupert Murdoch, en alle andere media outlets, etc.

Italië

Na drie keer premier, zonk Silvio Berlusconi Italië in nieuwe diepten van decadentie, waar de arbeiders werden meegezogen in de economisch eurocratische onrust die uiteindelijk leidde tot zijn aftreden in november 2011, nadat de Mega bankiers op dat moment hadden besloten, heel Italië regelrecht over te nemen en een man van de TLC ermee te belasten. Dat was, toen ze Berlusconi vervingen door Mario Monti, de voorzitter van de Trilaterale Commissie in Europa, die ze premier van Italië maakten. Nu, na de recente verkiezingen in Italië zagen we, de oude president, Giorgio Napolitano terugkeren. Een echte Rockefeller / Rothschild Boy, kwam weer aan de macht, om Enrico Letta, ook een Trilaterale lid van de Commissie, premier van Italië te maken. En ervoor te zorgen dat de traditionele Italiaanse politieke maffia die de diefstal voor de Mega bankiers verrichten, aan de macht te houden, zodat Letta’s coalitieregering weer uit leden van Berlusconi’s partij bestaat. Enrico Letta’s oom Gianni Letta, is de rechterhand van Berlusconi. Dus alle inspanningen ten spijt van de leider van de anti-establishment 5-Star Movement, Beppe Grillo die met 25% van de stemmen de enig en grootste homogene partij in Italië is, en zijn “miljoenen” aanhangers opriep om te protesteren tegen Napolitano’s herverkiezing, die hij correct vergeleek met een “staatsgreep” dan ook volledig door de media werd genegeerd. PD leider Pier Luigi Bersani kondigde aan dat hij zou stoppen nadat een nieuwe president was gekozen, waardoor de grootste politieke partij in het parlement stuurloos werd, en daarmee de vooruitzichten voor bredere politieke stabiliteit mogelijk werd, zoals hoogstwaarschijnlijk reeds vooraf achter de schermen afgesproken was? Nu we weten hoe de wereld wordt gemanipuleerd en gedicteerd, weten we ook dat  democratische verkiezingen een farce zijn. Het enige wat we kunnen doen, is de arme burgers van Europa aanmoedigen zich beter te verenigen dan de EU van nu!

De èchte machthebbers

tlc Wie zijn deze TLC lieden? “De Trilaterale Commissie bestaat o.a. uit Rockefeller, Morgan, Warburg, Rothschild, Lazard, Goldman Sachs, en Soros, bancaire belangen in het kader van de wereldwijde machtselite geopolitieke planners als Sir Henry Kissinger, Zbigniew Brzezinski, Dominique Moisi, Richard Perle, Philip Zelikow en Paul Wolfowitz. Nota bene, zowel de vertrekkende Mario Monti als de inkomende Enrico Letta, dienen de Trilaterale Agenda schouder-aan-schouder met de top-brass uit het soort globale megabanken zoals Citicorp, HSBC, Barclays, Nomura, Banco Santander, BBVA Bank, UBS, NM Rothschild, Deutsche Bank, BNP, Commerzbank, Goldman Sachs, Lazard, Mediobanca, Morgan Stanley, Warburg Pincus, Bank of Nova Scotia, Bank of New York Mellon, en Bank of Tokyo-Mitsubishi met de supranationale bancaire instellingen zoals het Internationaal Monetair Fonds (IMF), Federal Reserve Bank, Bank of England, de Europese Centrale Bank, De Nederlandsche Bank, de Bank of Greece, en de Bank of Japan.”

Ter illustratie, en om aan te tonen dat dit de machtigste high-ranking geld club is die ooit heeft bestaan: “Met 70, is Monti een oudere man, met 46 is Letta een veelbelovend jonge politicus.” In de Italiaanse politiek lijkt het erop dat hoe meer de dingen veranderen, hoe meer ze hetzelfde blijven. De belangrijkste vraag die bij elke Italiaan zal opkomen, is: zal Enrico Letta zich inzetten om het lot van het Italiaanse volk te verbeteren of de belangen van de bankiers dienen? Voormalig Argentijnse president Juan Perón heeft eens gezegd; “dat presidenten en premiers van alle naties een alles bepalende beslissing moeten maken: ofwel regeren om de belangen van het volk boven die van de wereldwijde mega bankiers te bevorderen en te beschermen, of alleen te werken voor de globale megabankiers ten koste van het eigen volk.”

Bron: Edelmetaal.nl

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl