Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

platbranden gmo gewassen2

Angst voor navolging

Een verhaal wat door de “normale media” wordt onderdrukt is dat van 40 ton GMO (genetisch gemanipuleerde organismen) planten die in Amerika werden verbrand. De FBI is een onderzoek gestart, maar er wordt alles aan gedaan om dit niet aan de grote klok te hangen, zodat andere mensen niet hetzelfde gaan doen.
Het gebeurde allemaal ergens in het oosten van de Amerikaanse staat Oregon. Daar bevonden zich enkele velden met ongeveer 40 ton GMO suikerbieten. Afgelopen week zijn over een periode van drie nachten die velden volledig plat gebrand. Uiteraard betekent dit dan ook in juridische zin brandstichting.

Er schijnt bewijs te zijn dat alle planten, 6500 in totaal, handmatig, stuk voor stuk, zijn platgebrand. Dat toont dan weer aan dat er een flink aantal mensen bij betrokken moet zijn geweest. Waar we hier dus over spreken is een soort georganiseerde opstand, een beweging die het niet langer accepteert dat bedrijven als Monsanto en Syngenta de wereld nog langer vergiftigen met hun dodelijke gewassen.

Ook Amerikaanse boeren zijn het zat

Dit soort burgerinitiatieven zijn te verwachten als diegene die het beleid bepalen en de wetten vervaardigen weigeren rekening te houden met de wensen en de gezondheid van de bevolking. In plaats daarvan tekenen ze in Amerika de Monsanto Act, waarmee dit bedrijf in feite boven de wet staat. Niemand is tot nu toe naar voren gekomen om deze platbrandactie op te eisen, iets wat doorgewinterde activisten meestal wel schijnen te doen. Het vermoeden bestaat dan ook dat het een spontane actie is van boeren en burgers. De FBI kan er ook geen touw aan vast knopen en vraagt het publiek om medewerking bij het opsporen van de daders…. terwijl zij nu juist waarschijnlijk de “schuldigen” zijn. De lokale krant weet trots te melden dat de betreffende suikerbieten speciaal zijn “gebouwd” om het bestrijdingsmiddel Roundup van Monsanto te kunnen weerstaan. De velden zijn trouwens eigendom van de andere biogigant, Syngenta uit Zwitzerland. Een bedrijf dat in 2010 goed was voor een omzet van bijna 12 miljard Dollar.

Wereldwijd

Wat er gebeurt nu in Oregon is iets wat je over de hele wereld ziet. Mensen die ontwaken en het heft in eigen handen nemen, omdat de politici waar zij op gestemd hebben hen bij bosjes verraden. Dit gebeurt in alle landen. Overheden die als gewillige schapen orders uitvoeren van machthebbers en volkomen maling hebben aan de bevolking. Politici die zich braaf melden bij de Bilderberg Conferentie om opdrachten in ontvangst te nemen en deze uitvoeren in de hoop dat ook zij als ze goed hun best doen, straks door hun meesters zullen worden beloond.

Lees verder op: Niburu.co

 


 • dvhaaren

  Ook geluisterd naar het Kamerdebat van 26 juni? In mijn ogen een walgelijke vertoning waar de lastenverzwaring wederom bij het gewone volk plaats gaat vinden. Zou de MP van een selectieve groep Nederlanders zich hebben laten inspireren door de Bilderberggroep en waarschijnlijk nog even nageborreld met Victor van Halberstadt, de vertegenwoordiger van Golman sachs in Nederland, om de puntjes op de I te zetten voor het grote uitzuigen tot er geen bloed meer uitkomt? VVD Vereniging Van Destructie om over de PVDA maar te zwijgen die met vormen van dit kabinet het paard van Troje heeft binnengebracht.

  Thumb up 1 Thumb down 0

 • Marcus

  Heel interessant!

  Kleine noot t.a.v. de redactie: De bronvermelding linkt inderdaad naar de juiste bron Niburu.co, maar het vermeldt Niburu.nl. .nl => .co

  😉

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl