Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

 

Ingezonden door Dazzem

De nieuwe vijanden van overheden en corporaties: Klokkenluiders

klokkenluiderAls mensen geen interesse meer voor elkaar kunnen opbrengen en alléén nog maar met zichzelf bezig zijn, dan zullen de normen van een maatschappij snel vervagen en uiteindelijk verdwijnen in een eindeloze spiraal naar beneden. Dit is natuurlijk alleen zo als bestuurders van een land niet voor de bevolking werken maar voor een handvol “grootgeld” bezitters en voor zichzelf (Roverheden: De V.O.C. mentaliteit).

Mensen die alleen interesses hebben voor oppervlakkige uitgekauwde tv programma’s , muziek zonder enige vorm van morele expressie of films waarin dood en verderf als amusement wordt gebracht door het presenteren van politiemensen als de grote helden, krijgen uiteindelijk de bestuurders die zij verdienen. Het soort mensen wat in de veronderstelling leeft dat het allemaal wel dik in orde is, zo van, de regering regelt het wel, komen uiteindelijk bedrogen uit. Dan is er ook nog de grote groep mensen die elke keer netjes op dezelfde clowns gaan stemmen, waarna zij keer op keer in de maling worden genomen omdat de gekozen partijen nu eenmaal moeten “samenwerken”. Het meest opvallende en verontrustende is nog dan we geen groep mensen hebben die gebundeld en doelgericht acties ondernemen om het door en door corrupte politieke systeem te ontmantelen. De afkeer naar de werkwijze van de Europese potentaten in Brussel heeft kennelijk (nog) niet die omvang dat het daadwerkelijk iets kan uithalen tegen het dictatoriale eDiederik Samsom (2)n corrupte systeem wat ze in Brussel hebben opgebouwd. Of is het gemakzucht? Om zo’n systeem te ontmantelen zullen de burgers zich massaal moeten verenigen en luid van zich moeten laten horen zodat landspolitici zich niet meer kunnen verschuilen achter het bullshitverhaal van hun met leugens verkregen politieke meerderheid. Het is een op leugens en valse beloftes gebaseerde meerderheid van één verkiezingsdag, die ze behaalden na 3 maanden intensief campagne voeren (de boel belazeren) waarna ze 4 jaar lang precies het tegenovergestelde kunnen doen. Alle Nederlanders zouden 1.000 euro krijgen als Rutte zou winnen, en aan de hypotheekaftrek zou al helemáál niet gemorreld worden, weet u nog? Diederik Samson maakte zich tijdens de verkiezingscampagne sterk voor een sociaal en rechtvaardig ‘links’ Nederland, maar het eerste wat deze ‘clown’ deed was rechts afslaan, richting de, voor de PvdA.,’verfoeilijke’ rechtse VVD. Al dit gesjoemel is precies de reden waarom politici zo bang zijn om bindende referenda te houden. Deze kunnen namelijk willekeurig en ten alle tijde gehouden worden, waardoor campagne voeren (de boel belazeren dus) een stuk moeilijker, zo niet onmogelijk wordt.

Schijn democratie

Democratie wordt onder valse voorwendselen door leiders en prominente figuren uit de westerse wereld aan de man gebracht, zij gaan in deze strijd zo ver dat het te vergelijken is met een soort van Jihad. Soldaten worden tegenwoordig ingezet in oorlogen om democratie te brengen, omdat dit volgens hun leiders nodig is. Als ze terugkomen kunnen ze moeilijk in de maatschappij meekomen met als resultaat dat er tegenwoordig in het Amerikaanse leger meer soldaten zelfmoord plegen dan dat er soldaten op het slagveld omkomen. Sinds kort is het geen geheim meer dat onze leiders het nodig vinden om in het geheim met ons mee te kijken bij alles wat we doen. Ze kijken met je mee waar je gaat of staat, met wie en waarover je telefoneert.Van al je banktransacties en internetacties, zoals mails, chats en dergelijke wordt een persoonlijk profiel gemaakt en opgeslagen zodat ze precies weten wat je allemaal uitspookt. De door middel van medewerking van de sociale media verkregen informatie zij steeds meer spionage tools tot hun beschikking, waar de KGB en de STASI destijds alleen maar van konden dromen. Dit allemaal in het kader van terreurbestrijding. “Wij houden u veilig, door u te bespioneren”. Kunnen we er wel van uitgaan dat al onze leiders zo oprecht zijn als zij ons willen doen geloven? Het zijn tenslotte dezelfde leiders die geavanceerde marineschepen inzetten om vijf piraten op een roeiboot te arresteren. In de waanzinnige wereld waarin vandaag de dag leven, zijn we aangekomen op het punt dat het misschien niet de terrorist is die direct een gevaar vormt, maar de personen die op terroristen jagen. Met hun onbegrensde mogelijkheden om iedereen te kunnen bespioneren kun je gerust stellen dat het gebruikmaken ervan altijd de doelstelling is geweest. Het is niet toevallig dat de CIA de feitelijke oprichter van het internet is.

Een klokkenluider is geen held meer

Bij een door en door corrupt systeem komen automatisch meer klokkenluiders naar voren. Mensen die alles opgeven om de bevolking een inzicht te geven over werkwijze binnen banken, overheden en corporaties. Zij kunnen niet meer leven met de gang van zaken in de financiële, corporatieve of overheidssector. Vaak zijn dit zaken die iedereen aangaan, en pas na een lange morele overweging besluiten zij om deze informatie vrij te geven aan het publiek. Voor onze maatschappij zijn dit geen helden meer, maar vijanden van één of misschien wel meerdere staten. We kunnen het volgende hierover in de pers lezen:

Relatie tussen Australië en buurlanden onder druk door Snowden

Spionage- en inlichtingendiensten in Australië hebben de regering geïnformeerd over het PRISM-programma. Ze zijn bang dat informatie waarover de voortvluchtige klokkenluider Edward Snowden beschikt, schadelijk kan zijn voor de relatie met Aziatische buurlanden. Dat hebben verschillende Australische media woensdag gemeld. Australië geldt als een trouwe bondgenoot van Amerika. Bronnen melden dat er ‘weinig twijfel is’ dat Snowden toegang heeft tot ‘veel details over de samenwerking tussen de inlichtingendiensten van Australië en Amerika”.

edward-snowden2Als we goed laten doordringen wat hier nu eigenlijk gezegd wordt kunnen we afleiden dat men bang is, bang dat er zaken die het daglicht niet kunnen verdragen openbaar worden gemaakt. Helaas is het zo dat de mainstream media geen enkele poging doet om te veronderstellen dat de huidige gang van zaken totaal ingaat tegen het basis principe van privacy. Privacy is kennelijk niets meer waard als het om zogenaamde veiligheid gaat. Media bedrijven die in de mededelende vorm verslag geven van gevoelige nieuwsitems dienen geen enkele bijdrage aan de maatschappij. Men wordt murw geslagen met nieuws waar het niet meer gaat om eerlijk verslaggeven, maar simpelweg om het deponeren van standpunten. Hiermee wordt bereikt dat, als je niet oplet, apathisch wordt voor nieuws.


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl