Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

geoengeneeringOp 17 juni plaatsten wij een artikel  over het feit dat er een handboek van de Amerikaanse luchtmacht is gevonden in de bibliotheek van Oklahoma (VS), Dit handboek bevond zich op micro-fiches en was bestemd voor piloten van de US Airforce Het boek bevat beschrijvingen van verschillende experimenten die piloten kunnen uitvoeren via het vrijlaten van sprays met verschillende substanties. Stoffen die in relatie kunnen worden gebracht met het beïnvloeden van het weer. Het boek had als titel: Chemtrails

Over Chemtrails en Geo-engeneering gaan een aantal verhalen in de rondte, maar het blijft speculeren welk van de verhalen de juiste is.
We hebben op Wikipedia gekeken naar “Geo-engeneering” en “Chemtrails” maar daar word je ook niet echt veel wijzer van.

Geo-engeneering

Over geo-engeneering zegt Wikipedia het volgende:
Geo-engineering is het bewust ingrijpen in het functioneren van de aarde, tegenwoordig is hierbij veelal het doel klimaatverandering tegen te gaan. Het betreft ingrijpende maatregelen die direct effect hebben op grootschalige systemen.

Chemtrails

Over Chemtrails zegt Wikipedia dit:
chemtrails3Chemtrail is een samentrekking van de Engelse woorden chemical (chemisch) en trail (spoor) en daarmee een variant op contrail (condensation (condensatie) en trail). Het begrip chemtrail wordt gebruikt in complottheorieën die stellen dat er sprake is van het moedwillig verspreiden van bepaalde chemische stoffen in de atmosfeer vanuit straalvliegtuigen, waarbij de condensstrepen deze stoffen kunnen ‘camoufleren’. De meeste van deze theorieën gaan ervan uit dat de overheid of NAVO verantwoordelijk is voor de verspreiding van de chemische stoffen.

Doel van de chemicaliën zou volgens de aanhangers van de theorie kunnen zijn:

  • Beïnvloeden van het weer, klimaat of milieu;
  • Het verstoren van militaire opsporingssystemen. In militair verband worden vanuit vliegtuigen soms grote hoeveelheden polymeerdeeltjes met een opgedampte laag metaal uitgesproeid (antiradarsneeuw), met het doel radarsignalen te ontregelen.
  • Het beïnvloeden en daarmee onderwerpen van bevolkingsgroepen;
  • Het uitvoeren van een selectie op mens of dier (uitroeien van zwakke individuen, eugenetica).
  • Oefeningen in het kader van biologische en chemische oorlogsvoering. Uit een Brits overheidsrapport uit 2002 blijkt dat tussen 1940 en 1979 grote hoeveelheden chemicaliën (waaronder zink- en cadmiumverbindingen) en bacteriën over de Britse bevolking zijn uitgesproeid via vliegtuigen als onderdeel van een geheim militair programma in het kader van biologische oorlogsvoering.
  • Bescherming van elektronisch dataverkeer tegen kosmische straling

Aanhangers van de chemtrailtheorie zien een duidelijk onderscheid tussen ‘echte’ contrails, die snel zouden verdwijnen, en ‘chemtrails’ die veel langer zouden blijven hangen, waarbij die chemtrails dan een systematisch raster zouden vormen. In werkelijkheid is de tijd dat een condensspoor blijft hangen sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en de hoogte waarop wordt gevlogen en kunnen gewone contrails ook uitgroeien tot cirrusachtige wolken die uren blijven hangen.

Hopi indianen

hopi indianenHet meest tot de verbeelding sprekende tekst kwamen we tegen op WantToKnow.nl  waar een profetie van de Hopi- indianenstam wordt gemeld die betrekking heeft op het einde van een tijdspanne en er een grote zuivering zal plaatsvinden. De tekst luidt als volgt:

Hopi-profetie:
‘Rondom de dag van de grote zuivering, zullen er spinnenwebben worden gesponnen in de lucht. De zuivering zal beginnen, kort nadat de mensen een groot huis in de lucht hebben gebouwd. Tegen die tijd zullen er overal vuurhaarden zijn en hebzuchtige, eigengereide, machtsbeluste leiders en binnenlandse oorlogen’

Kijk op Gewoon-nieuw-video voor een Engelstalige reportage over chemtrails


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl