Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Merkwaardige omstandigheden

moordaanslagVrijwel direct na het dodelijke auto-ongeluk van onderzoeksjournalist Michael Hastings wist de LAPD  (Los Angelos Police Departement) te vertellen dat het een normaal auto-ongeluk betrof. Omdat er toch een aantal merkwaardige omstandigheden rond de toedracht van het auto-ongeluk van Hastings hadden plaatsgevonden, ging Kimberley Dvorak (onderzoeksjournalist) op nader onderzoek uit.

Zij kwam aan de hand van getuigenverklaringen ter plekke, de video beelden van het ongeluk en getuigenverklaringen van vrienden en kennissen van Michael Hastings met een opsomming van opmerkelijke feiten die erop wijzen dat sabotage zeker tot de mogelijkheden behoort en absoluut niet uitgesloten kan worden:

  • Michael mailt naar vrienden met een belangrijke scoop bezig te zijn en spreekt zijn zorgen uit door de FBI onderzocht en tegengewerkt te worden.
  • De ochtend van het ongeluk is de LAPD bij zijn huis geweest en heeft de onderkant van zijn mercedes onderzocht.
  • Getuigen op straat verklaarden een explosie te hebben gehoord vóórdat de auto brandend tegen een palmboom crashte.
  • Getuigen verklaarden dat de auto rond de 160 km/u reed en plots met een scherpe 60 graden hoek van de koers afweek zodat deze te pletter reed. Michael reed altijd “als een oma” en dronk nooit.
  • De auto in een ongemeen felle en langdurige brand uitbrandde.
  • De volledige motor en versnellingsbak zich 80 meter achter de auto bevond, ipv ervoor.
  • Er geen slipstrepen op straat waarneembaar waren.
  • Mercedes Benz verklaart dat het onmogelijk is dat een van haar topmodellen spontaan kan ontbranden, maar geen uitnodiging te hebben gehad de black-box in de auto, die informatie over een dergelijke gebeurtenis zou kunnen bevatten, te onderzoeken.

Terwijk hulpdiensten geen commentaar mochten geven over de toedracht van het onderzoek verklaarde counter terrorism official Richard Clarck dat de overheid de mogelijkheid heeft auto’s van een afstand te manipuleren door sensoren onklaar te maken, waardoor de auto onbestuurbaar wordt.

War on journalism

Ondertussen is duidelijk geworden dat de Amerikaanse overheid een “war on journalism” heeft ontketend na onthullingen van klokkenluider Edward Snowden over verregaande bespionering van onderzoeks journalisten als Michael Hastings
Michael Hastings onderzoeksveld en specialisme was machtsmisbruik binnen de overheid. Naar aanleiding van artikelen van Hastings moest eerder een top generaal zijn ambt neerleggen.

Bekijk de reportage van Kimberley Dvorak op: Gewoon-Nieuws-Video.

Bron; Zaplog.nl


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl