Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

 

Euro: product van megalomane elite

barroso_afpDe euro, het product van de megalomane elite, wordt ten koste van de Europese bevolking overeind gehouden.  Thomas Bachheimer, voormalig financieel handelaar en de huidige president van het Goudstandaard Instituut, uit in een interview felle kritiek op de Europese politici. ‘Ze moeten ophouden met liegen over de euro,’ zegt hij. ‘Hoe langer de euro in leven wordt gehouden, des te meer zal de burger worden onteigend en van zijn rechten worden beroofd.’ Over de eu zegt Bachheimer:  ‘Spijtig dat de Europese bevolking nog steeds niet massaal in opstand is gekomen tegen het ontdemocratiseringsproces door de EU, en de bevolking in bijvoorbeeld Duitsland en Nederland heel gelaten hun financiële soevereiniteit prijsgeven en toestaan dat hun regeringen voor honderden miljarden garant staan voor de schulden en uitgaven van andere eurolanden.’ Door de petitie ‘Positieve wending in Nederland’ te tekenen tonen we massaal aan dat we de rampspoed van de eu, banken en mno’s niet gelaten over ons heen laten komen!

‘Euro is feitelijk al ingestort’

ic3Bachheimer, die tevens adviseur is van de expertraad van de Oostenrijkse mega-ondernemer en anti-EU politicus Frank Stronach, kreeg onder andere de vraag voorgelegd hoe het kan dat de euro ondanks de vele voorspellingen van de afgelopen jaren dat de munt zou instorten, nog steeds bestaat. Laten we eerlijk zijn: een munt zoals de euro, die met de miljarden van (ECB-president) Draghi gered moet worden, die steeds weer nieuwe inbreuken in de wetten van de lidstaten nodig heeft om te overleven, die ingrepen in de Grondwetten van de staten vereist – is zo’n munt nog levend of wellicht reeds in elkaar gestort? Mijn stelling is dat hoe langer de euro in leven wordt gehouden, des te meer de burger zal worden onteigend en -bijna nóg erger- van zijn rechten zal worden beroofd.’

Banken hebben ‘ongelooflijk veel’ geld gekregen

De voormalige futures-trader en financieel interviewpartner bij onder andere CNBC constateert dat de EU werkelijk alles uit de kast trekt om de banken te redden, maar daarbij het belang van de burgers negeert. ´De banken krijgen voor hun eigen redding ongelooflijke hoeveelheden geld in de schoot geworpen. Ze stoppen dat geld echter niet in de echte economie, maar parkeren het bij de ECB of speculeren ermee.´Zo kan het dat de geldhoeveelheid fors is gestegen, maar dat de omloopsnelheid is gedaald omdat de banken al die miljarden oppotten. ´Wanneer dat geld op zeker moment in de echte economie terecht komt, is de weg naar hyperinflatie open.´

‘Speelruimte centrale banken is voorbij’

Bachheimer waarschuwt dat de centrale banken in Europa, Amerika en Japan geen speelruimte meer hebben. ´Men heeft steeds drastischere maatregelen genomen, maar zonder het probleem op te lossen.  Zo heeft bijvoorbeeld de FED (Federal Reserve van de VS) tegenover het volk geen eerlijke en moreel en ethisch verantwoorde mogelijkheden meer. Zij bewegen zich al jaren in een grijs gebied, dat steeds zwarter wordt.’

‘Goud zal na correctie fors stijgen’

Over de grote klappen die de koersen van goud en zilver de afgelopen tijd hebben gekregen maakt de president van het Goudstandaard Instituut zich geen enkele zorgen. ‘Tegen het einde van de jaren ’70 hebben we net zo’n sterke correctie gehad, die eindigde in een verachtvoudiging van de goudprijs.’ Hij is er dan ook van overtuigd dat dit opnieuw gaat gebeuren. Daarbij tekent hij aan dat het wel belangrijk is om ‘gewicht’, dus écht goud, te bezitten, en geen goud dat enkel op papier bestaat.

‘Spijtig dat Europeanen nog niets toen tegen ontdemocratisering’

democratieBachheimer vindt het spijtig dat de Europese bevolking nog steeds niet massaal in opstand is gekomen tegen het ontdemocratiseringsproces door de EU, en de bevolking in bijvoorbeeld Duitsland en Nederland heel gelaten hun financiële soevereiniteit prijsgeven en toestaan dat hun regeringen voor honderden miljarden garant staan voor de schulden en uitgaven van andere eurolanden. Dat komt omdat de meesten nog gewoon te eten en een dak boven hun hoofd hebben,’ zegt hij. ‘Toch wordt het aantal gezinnen dat het niet kan bolwerken steeds groter. Bij alle vermeende rust schijnen de machthebbers echter een oude spreuk te vergeten: “Revoluties zijn slechts twee maaltijden ver weg”. Het permanente Europese ESM-reddingsfonds is volgens Bachheimer niets anders dan het onteigenen en van alle rechten beroven van de Europese burgers. Het feit dat de meesten van hen daar nog niets tegen doen komt door het ‘onderdaandenken’, dat echter snel zal verdwijnen zodra ‘de eindfase van het systeem’ bereikt is. ‘Dan zullen de mensen die hen nu nog toejuichen, het hardste blèren en de meest drastische straffen voor de politici eisen.’

Lees verder op: Xandernieuws.punt.nl

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl