Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel
Dr-Ryke-Hamer

Dr Ryke Hamer

Het is het jaar 1978 en de zoon van dokter Hamer, Dirk, is dodelijk gewond bij een schietincident, waarbij de kroonprins van de Italiaanse koninklijke familie betrokken was. Dirk overleed zo’n 4 maanden later. 6 Maanden daarná werd bij Dr. Hamer zélf kanker aan de testikels gediagnosticeerd. De tumor werd chirurgisch bij hem verwijderd.

Omdat Dr. Hamer nooit ernstig ziek was geweest in zijn leven, vroeg hij zich op een dag af, of de dood van zijn zoon, die hij als zeer traumatisch had ervaren, mogelijkerwijs de kanker had getriggerd toe te slaan.. Hij werkte op dat moment in een grote kankerkliniek en besloot om kankerpatiënten te gaan onderzoeken, die dezelfde aandoening hadden, als hijzelf onder de leden had gehad.

Onderzoek bij patiënten met teelbalkanker en baarmoederhalskanker

Niet lang daarná, zat hij met uiterste verbazing op een dag naar de resultaten van dit onderzoek te kijken! Want wat bleek: voordat de diagnose teelbalkanker bij de onderzochte patiënten was gedaan, bleken zij allemaal een serieus ‘conflict’ en/of het verlies van een geliefde te hebben moeten incasseren.

Toen verlegde hij zijn onderzoek naar de afdeling van de kliniek waar vrouwen met baarmoederhalskanker werden behandeld. Daar ontdekte hij eenzelfde ziektebeeld: vrouwen die leden aan deze vorm van kanker, hadden een significant aantal traumatische ervaring achter de kiezen, met het verlies van een familielid of goede vriend/vriendin. Op de universiteit had hij diverse gesprekken met hoogleraren en deze leerden hem dat de testikels van de man en de baarmoeder/eierstokken van de vrouw in het embryo DEZELFDE oorsprong hebben, en later worden gevormd in de definitieve vorm van het vrouwelijke of mannelijke wezen dat uit het embryo groeit..!

CT-scan

ct scanDokter Hamer ontdekte op CT-scans van de hersenen van deze patiënten met eierstok- of testikelkanker, dat ALLE patiënten een donker vlekje in hun hersenen hadden, op dezélfde plaats. Hij concludeerde dat niet alleen kanker, maar alle ziekten worden getriggerd door een mentale shock en/of trauma. En later scherpte hij deze conclusie aan, ná onderzoek, waarbij hij ontdekte dat verschillende emotionele triggers kunnen cumuleren over de jaren in een menselijk lichaam, en dat het 10-tallen jaren kan duren voordat deze emotionele trauma’s zich als ziekte manifesteren in het lichaam.

Bedreigingen

Het was 1981 en dokter Hamer had zijn bevindingen samengevat in een postdoctoraal proefschrift, dat hij indiende bij hoogleraren van de Universiteit van Tubingen in het toenmalige West-Duitsland. Binnen een paar dagen na het indienen van zijn eindversie verschenen er bij hem thuis een paar zware jongens, die hem bedreigden. Het kwam erop neer dat dokter Hamer zijn bevindingen rondom zijn kankeronderzoek terug moest trekken, anders zouden er vervelende dingen met hem gebeuren. Hij weigerde, want Dr. Hamer WIST dat hij een enorme ontdekking had gedaan en dat hij deze uiterst goed gefundeerd had bewezen.

Savoy familie

savoy royalty

Italian Royal Faamily

Inmiddels werden dokter Hamer en zijn vrouw het doelwit van constante bedreigingen door de machtige Italiaanse Savoy-familie, die feitelijk verantwoordelijk waren voor de dood van zijn zoon. Dokter Hamer is ervan overtuigd, dat de continue bedreigingen, verantwoordelijk waren voor de dood van zijn vrouw in 1985.
Een paar maanden ná haar dood, kreeg dokter Hamer van de universiteit van Tubingen te horen, dat zijn thesis was afgewezen, zonder dat daar ook maar één test of andere serieuze analyse aan werd verbonden..
De hoogleraren die hem begeleidden, weigerden het verband te accepteren tussen de psychische trauma’s en de daarop volgende ernstige lichamelijke klachten. Dokter Hamer besloot het er niet bij te laten zitten, en bracht deze casus naar de rechtbank. Hij werd in het gelijk gesteld: de universiteit werd verplicht gesteld om de bevindingen van dokter Hamer te testen. Ondanks dit vonnis heeft de universiteit het verplichte onderzoek nooit uitgevoerd..!

Artsenlicentie ingetrokken

Het omgekeerde gebeurde echter, hoe vreemd het ook mag klinken.. Dokter Hamer werd in 1986 voor de rechter gesleept, met de beschuldiging dat hij weigerde zijn ontdekkingen te herroepen. Het onmogelijke gebeurde: dokter Hamer’s artsenlicentie werd ingetrokken, de rechtbank droeg hem op om ander werk te gaan doen en waarschuwde hem zelfs, dat hij NIET met enige kankerpatiënt mocht spreken over zijn bevindingen.

Genezingspercentage 92%

Desalniettemin is dokter Hamer in zijn vak gebleven. Hij werd directeur van een noodlijdende kankerkliniek, en slaagde erin om het ongelooflijke genezingscijfer te halen, bij door deze kliniek geopereerde patiënten, van maar liefst 92%..! De kliniek opereerde meer dan 200.000 personen en dokter Hamer heeft aanleiding gezien in dit succes om de hedendaagse officiële methode van kankerbehandeling als barbaars, wreed en volledig onnodig te kwalificeren..!
Hij had nooit de wijze van het behandelen van teelbalkanker op hemzelf laten toepassen, als hij destijds de gegevens had gehad, over het verband tussen het persoonlijke trauma en de lichamelijke kankerreactie.

Dokter Hamer werd echter nog steeds achtervolgd door rechterlijke processen. Deze werden zo intens, dat hij de wijk moest nemen naar Spanje. Uiteindelijk werd hij daar toch gearresteerd en op valse gronden in de gevangenis gedumpt. Dokter Hamer werd naar Frankrijk uitgeleverd en daar werd hij veroordeeld voor een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van maar liefst 3 jaar, op volledig gefalsificeerde gronden.

Denigrerend

Na zijn vrijlating werd dokter Hamer bevriend met Dr. Claude Sabbah, een oncoloog. Hamer trainde deze arts in de methode, die nu NGM wordt genoemd. Dit staat voor New German Medicine. Claude Sabbah slaagde erin om de methode Hamer snel onder de knie te krijgen en het logisch-onvermijdelijke gebeurde: hij haalde dezelfde genezingspercentages als Dr. Hamer had gehaald in zijn eigen praktijk. Sabbah besloot om zoveel mogelijk artsen, die voor deze NGM openstonden te onderwijzen met deze methode.

Het blijkt dat vooral veel Joodse artsen en chirurgen hun Joodse patiënten helpen met deze NGM-methode. Maar deze artsen deden dit ook in combinatie met de praktisch volledig nutteloos gebleken, moderne hedendaagse therapieën. Dokter Hamer wees hen meermalen op deze hypocriete houding. Op basis van het conflict tussen dokter Hamer en veel Joodse artsen, wordt hij té vaak als antisemiet gekwalificeerd. Desalniettemin heeft dokter Hamer van veel Joodse gemeenschappen via de rabbi’s al excuses ontvangen voor veel van deze aantijgingen. Maar er blijft met vuil naar hem worden gegooid; veel door Illuminatie-gesponsorde websites zorgen voor een onophoudelijke stroom van afwijzingen en denigrerende opmerkingen aan zijn adres.

Veel individuele artsen en medische groepen plagiëren de ontdekkingen van dr. Hamer, zónder hem daarbij de credits te geven. Vanuit verschillende hoeken komen goede en slechte berichten over deze manier van benaderen. Zeer waarschijnlijk is de onduidelijke wijze van benaderen, debet aan dit resultaat, en omdat deze groeperingen niet de moeite nemen het werk van Hamer diepgaand te bestuderen voor een beter begrip van de relatie fysiek lichaam en mentaal proces.

Farmaceutische industrie

En last but not least, is er het medisch-farmaceutisch, industrieel complex van de Illuminatie, dat haar best  doet om de ontdekkingen van dr. Hamer onder tafel te schuiven. Maar met de openheid van het internet, is het hen niet meer gegeven deze ontdekking te ontkrachten.

Volgens vele, open-minded artsen, die hebben gewerkt en nog werken met de methode van Dr. Ryke Hamer, verdient hij de Nobelprijs voor Geneeskunde. Maar in plaats  van de Nobelprijs, kreeg dokter Hammer gevangenisstraf toegekend. Hij is als een vluchteling van land naar land gereisd, om de heftige vernederingen en vervolging te ontlopen, van het industrieel-medisch complex. Dokter Hamer heeft zijn leven en zijn beleving opgeofferd om waarheid in deze wereld te brengen. Vandaag de dag verblijft dokter Hamer nog steeds op een geheime locatie, in een land dat geen uitleveringsverdrag heeft met Duitsland.

human-beings-spiritual-experience

Lees het hele artikel op: WantToKnow.nl

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl