Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

GMO in Multivitaminen en kindervitaminen

Child-GMO-VitaminUit onderzoek gedaan door “NaturalNews.com” blijkt dat er een alarmerend groot aantal multivitaminen en individuele voedingsstoffen zijn geprepareerd met ingrediënten afkomstig van GMO-maïs. Dit is een angstvallig en geniepig verborgen gehouden geheim van de vitamine-industrie, waarover u in de de main stream media niets zal vernemen omdat de vitamine-industrie weigert dit toe te geven. Om te beginnen zijn GMO’s sowieso een probleem. Kenners beseffen maar al te goed dat het eten van ingrediënten afkomstig van genetisch gemanipuleerde organismen hen kunnen blootstellen aan de BT-insecticide  chemicaliën die zich in GMO-maïs bevinden. GMO’s zijn echt ‘verborgen’ in vitaminen omdat de genetisch gemanipuleerde ingrediënten een  zodanige bewerking ondergaan dat alle DNA tijdens het proces wordt vernietigd. Hierdoor worden de eventuele ‘footprints’ van genetische modificatie vernietigd. Genetische ID-proeven vereisen dat deeltjes van het voedsel relatief intact blijven zodat PCR laboratoriumapparatuur genetische sequenties kunnen repliceren. Zwaar bewerkte ingrediënten zoals “high fructose corn syrup”, “maltodextrine” en “ascorbinezuur” hebben geen overgebleven traceerbaar genetisch materiaal meer, zodat hun genetisch gemanipuleerde  oorsprong door de vitamine-industrie zo onder de mat kan worden geveegd. Omdat de consumenten dit allemaal niet weten worden er vandaag de dag enorme hoeveelheden vitaminen verkocht die zijn geformuleerd met GMO’s. Dit omvat vrijwel alle populaire merken multivitamine die verkocht worden in de supermarkten en apotheken.

Hieronder een lijst van ingrediënten die in vrijwel alle gevallen genetisch zijn gemanipuleerd

Multivitamin-GMOAmino Acids
Aspartame
Ascorbic Acid
Sodium Ascorbate
Vitamin C
Citric Acid
Sodium Citrate
Flavorings (“natural” and “artificial”)
High Fructose Corn Syrup
Hydrolyzed Vegetable Protein
Lactic Acid
Maltodextrins
Molasses
Monosodium Glutamate
Sucrose
Textured Vegetable Protein (TVP)
Xanthan Gum
Vitamins
Yeast Products (such as yeast extract)


 • Mano Blezer

  .In de betere multivitamines zitten alle bovenstaande ingredienten niet! Amino Acids, Vitamin C en Vitamins staan vreemd in dit rijtje?! Te algemeen!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • h. de vries

  welke vitmaninen wel en welke niet

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Thomas D

  ik citeer: “genetisch gemanipuleerde ingrediënten een zodanige bewerking ondergaan dat alle DNA tijdens het proces wordt vernietigd.” sinds wanneer hebben vitaminen, aminozuren, aspartaam,enz. DNA? Oh man ik lach me een breuk dit kan de beste comedian niet bedenken

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Eveline_Reijenga

  Beste Thomas D In vitaminetabletten zitten voedingsstoffen, bijvoorbeeld kelppoeder en die stoffen hebben DNA.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jos

  Het blijkt maar weer opnieuw hoe machtig de grote industrie is, het gewone volk wordt gewoon dom gehouden.
  Op lange termijn zullen de gevolgen ook niet uitblijven. Het kapitaal zult zegevieren en een groot gedeelte van de wereldbevolking zult niet meer in goede gezondheid verkeren door vervuiling en misleidingen in het voedsel.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl