Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Paul Graig Roberts

Staatssecretaris van financiën onder Ronald Reagan

Regering Obama stelt zich boven de grondwet

obama4Het Amerikaanse volk bevindt zich onder het juk van een staatsgreep, maar ze zijn vooralsnog terughoudend om het te erkennen. Het heersende regime in Washington ontbreekt elke constitutionele en juridische legitimiteit. Amerikanen worden op dit moment geregeerd door overweldigers die beweren dat de uitvoerende macht boven de wet staat en dat de Amerikaanse grondwet louter een “vodje papier” is.

Een ongrondwettige regering is een onwettige regering. De eed van trouw vereist letterlijk verdediging van de grondwet “tegen alle vijanden, buitenlands en binnenlands.” Zoals de Founding Fathers al duidelijk maakten, is de belangrijkste vijand van de grondwet de overheid zelf. Macht houdt er niet van te worden ingeperkt en werkt voortdurend om zich te bevrijden van alle beperkingen.

Geen legitimiteit

De basis van het regime in Washington is niets anders dan een staatsgreep. Het Obama Regime, net zoals het Bush / Cheney regime, heeft geen legitimiteit. Amerikanen worden onderdrukt door een onwettige regering per dekreet, en niet meer geregeerd door de wet en de grondwet, maar door leugens en pure machtsuitoefening. Degenen aan de macht zien de Amerikaanse grondwet als een ‘keten die onze handen bindt.”

Het Zuid-Afrikaanse apartheidsregime was meer legitiem dan het regime in Washington. Het Israëlische aaprtheidsregime in Palestina is meer legitiem. De Taliban zijn meer legitiem. Muammar Gaddafi en Saddam Hoessein waren meer legitiem.

De enige grondwettelijke bescherming die het regime van Bush / Obama in takt heeft gelaten is het Tweede Amendement, een betekenisloos amendement gezien de ongelijkheid in de bewapening tussen Washington en wat is toegestaan aan de burgerij. Geen enkele burger kan zichzelf en zijn gezin met een geweer beschermen tegen een van 2700 tanks van het Department of Homeland Security, of tegen een drone, of een zwaar bewapende SWAT eenheid in kogelvrije vesten.

Arrestaties zonder aanklacht

droneNet als slaven uit de donkere tijden, kunnen Amerikaanse burgers worden opgehaald op gezag van een onbekende persoon in de uitvoerende macht en in een kerker worden gegooid, onderworpen aan folteringen, zonder enig bewijs of ooit te worden voorgelegd aan een rechtbank of enige informatie aan de familieleden van zijn / haar verblijfplaats verstrekt. Of ze kunnen op een lijst komen te staan, zonder enige uitleg, die hun recht om door de lucht te reizen beknot. Elke communicatie van elke Amerikaan, met uitzondering van een face-to-face gesprek in niet-afgeluisterde omgevingen, wordt onderschept en geregistreerd door het Nationale Stasi Agentschap, waaruit de digitale zinnen eenvoudig aan elkaar kunnen worden geregen tot een fake productie, afkomstig van een zogenaamde “binnenlandse extremist.”
Als het in een kerker gooien van een Amerikaanse burger te veel moeite is, kan de burger eenvoudig worden opgeblazen met een hellfire raket, gelanceerd vanaf een drone. Geen uitleg nodig.
Voor de Obama tiran, is een op die wijze uitgeroeide mens gewoon een naam op een lijst.

Ongrondwettelijke rechten voor Obama

De president van de verenigde staten heeft verklaard dat hij deze uitdrukkelijk grondwettelijk verboden rechten bezit, en zijn regime heeft ze al gebruikt om Amerikaanse burgers te onderdrukken en te vermoorden. Vordering van de president dat zijn wil hoger is dan de wet en de grondwet is algemeen bekend. Toch is er geen vraag om afzetting van de indringer. Het Congres is monddood. De lijfeigenen zijn gehoorzaam.

De mensen die geholpen hebben met het transformeren van een democratische president in een Caesar zijn o.a. John Yoo, die werd beloond voor zijn verraad door genomineerd te worden als een hoogleraar rechten aan de University of California, Berkeley, Boalt “school off law”. Yoo’s medeplichtige in het verraad, Jay Scott Bybee, werd beloond met zijn benoeming tot federale rechter in het Amerikaanse Hof van Beroep voor het Ninth Circuit. We hebben nu een Berkeley rechten professor en een federale rechter, die doceren dat de uitvoerende macht boven de wet is …

De staatsgreep van de uitvoerende macht tegen Amerika is geslaagd. De vraag is: hoe zal het kunnen overleven? Vandaag de dag bestaat de uitvoerende tak uit leugenaars, criminelen en verraders. Het kwaad op aarde lijkt geconcentreerd in Washington.

Edward Snowden

Washington’s antwoord op Edward Snowden’s bewijs dat Washington, totaal in strijd met zowel binnenlandse als internationale wetten, de hele wereld bespioneert, toont voor het oog van alle landen dat Washington wraak boven recht en mensenrechten plaatst.

swatOp bevel van Washington hebben haar Europese vazalstaten toestemming geweigerd aan het Boliviaanse presidentiële vliegtuig om over Europa te vliegen en president Morales’ vliegtuig gedwongen te landen in Oostenrijk om te worden doorzocht. Washington dacht dat Edward Snowden aan boord van het vliegtuig zou kunnen zijn. Het detineren van Snowden was belangrijker voor Washington dan respect voor het internationaal recht en de diplomatieke onschendbaarheid.
Hoe lang duurt het nog voordat Washington zijn Britse marionet beveelt om met een SWAT team Julian Assange uit de Ecuadoriaanse ambassade in Londen te slepen en hem aan de CIA over te dragen voor een waterboarding behandeling?

Wat vroeger in de Sovjet Unie gebeurde gebeurt nu hier

Op 12 juli ontmoetten Snowden en mensenrechtenorganisaties uit de hele wereld elkaar in de luchthaven van Moskou. Hij verklaarde dat de illegale uitoefening van de macht door Washington hem verhindert om naar een van de drie Latijns-Amerikaanse landen te reizen die hem asiel hebben aangeboden. Daarom zei Snowden dat hij de voorwaarden van de Russische president Poetin heeft geaccepteerd en om asiel heeft verzocht in Rusland.

Naïeve amerikanen en de jongere generatie die zich niet bewust zijn van het verleden, weten niet wat dit betekent. Tijdens mijn professionele leven was het Sovjet-Rusland dat klokkenluiders vervolgde, terwijl Amerika hen asiel gaf en hen probeerde te beschermen. Vandaag is het Washington die degenen die de waarheid spreken vervolgt en is het Rusland die hen beschermt.

Het Amerikaanse publiek is deze keer niet gevallen voor de leugen van Washington dat Snowden een verrader is. De peilingen laten zien dat een meerderheid van de Amerikanen Snowden zien als een klokkenluider.
Het is niet de VS die is beschadigd door Snowden’s openbaringen. Het zijn de criminele elementen in de Amerikaanse regering die een coup tegen de democratie hebben gepleegt, de grondwet en het Amerikaanse volk die zijn beschadigd. Het zijn de criminelen die de macht hebben gegrepen en niet het Amerikaanse volk die Snowden’s hoofd eisen.

cover timesHet Obama Regime, zowel als het Bush/Cheney regime, heeft geen legitimiteit. Amerikanen worden onderdrukt door een onwettige regering, niet geregeerd door een democratisch en grondwettelijk gelegitimeerde regering maar door leugens en rauwe macht.

Onder de Obama tirannie is het niet alleen Snowden die nu het doelwit is van staatsagressie, maar elke waarheid vertellende Amerikaan in het land. Het was de baas van het Department of Homeland Security Janet Napolitano, onlangs beloond voor zijn diensten aan de tirannie door te worden benoemd tot Kanselier van de van de Universiteit van Californië, die zei dat Homeland Security zijn focus had verlegd van moslimterroristen naar “binnenlandse extremisten,” een elastische en ongedefinieerde term die gemakkelijk waarheid-vertellers zoals Bradley Manning en Edward Snowden omvat die de regering in verlegenheid brengen door de onthulling van haar misdaden.
De criminelen die illegitiem de macht in Washington hebben gegrepen kunnen niet overleven tenzij de waarheid kan worden onderdrukt of geherdefinieerd als verraad.

Als Amerikanen berusten in deze staatsgreep, zullen ze zich stevig in de grip van tirannie geplaatst zien …

paul graig robertsPaul Craig Roberts was Assistant Secretary of the Treasury for Economic Policy and associate editor of the Wall Street Journal. He was columnist for Business Week, Scripps Howard News Service, and Creators Syndicate. He has had many university appointments. His internet columns have attracted a worldwide following. His latest book, The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West is now available.

Bron: Zaplog.nl


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl