Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Voedingslab van Natural News onthult vreemde structuren in Chicken McNugget van McDonalds

mac donald2Uit het nieuwe lab van Mike Adams van Natural news komen verontrustende beelden. Als eerste object onder hun nieuwe microscoop van $ 100.000 kwam een Chicken McNugget te liggen. Waar je kip zou verwachten blijkt daar geen enkel spoor van terug te vinden. Wat er onder meer wel gevonden werd waren vreemde draden, kleuren en structuren…

Nano technologie

Er moet nog meer onderzoek gedaan worden, maar op het eerste gezicht lijken de draden op morgellons. Dat is een nog vrij onbekende ‘ziekte’ waarbij synthetische draden uit de menselijke huid groeien en gebaseerd zijn op nanotech.

Monsanto

Het is microscopisch kleine technologie die uit zichzelf groeit. met recht Frankenfood 3.0. De nauwe banden van Monsanto met McDonalds beloven wat dat betreft niet veel goeds. Er komt nog veel meer fastfood onder deze microscoop te liggen en ook de gevonden ‘fibers’ worden verder onderzocht. We zijn dan ook heel benieuwd naar de verdere resultaten en zijn er als de kippen bij.

Chicken-McNugget-03

Bronnen : Earth-Matters.nlNaturalNews.com

 


 • Dit is wel een hele slechte video verslaggeving.
  Ik zou hiervan pas wat gaan geloven als Mike de moeite had genomen om verschillende McNuggets te bekijken en vast te leggen op video en dat te vergelijken met zelfgemaakte of desnoods Nuggets van andere bedrijven.
  Inzoomen op 1 McNugget, dan dingen zien er er wat over roepen zonder voldoende onderzoek vind ik iets te gemakkelijk.

  Thumb up 11 Thumb down 7

 • Caesar Lion Cachet

  LS…
  Maak je geen zorgen Siflaar… Komt vast nog wel. Sneller dan je vriend Mac lief is !

  Thumb up 0 Thumb down 1

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl