Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

CIA geeft toe dat Hastings hen onderzocht

cover rolling stone2Volgens Kimberly Dvorak, reporter bij “San Diego 6 News” was John Brennan, het hoofd van de CIA, het onderwerp van een volgend onthullingsproject van Michael Hastings. Ze zegt een e-mail ontvangen te hebben van de CIA waarin erkend wordt dat Hastings werkte aan een CIA verhaal, hoewel de tekst van die e-mail niet werd getoond.

Kimberly Dvorak haalt ook een door Wikileaks gehackte e-mail van vorig jaar aan waarin voor het eerst werd gepubliceerd dat Brennan wordt genoemd als zijnde de persoon die achter de heksenjachten zit op onderzoeksjournalisten die lering trekken uit de inside informatie van binnen de  CIA circulerende bronnen.

“Binnen de CIA zijn er specifieke taken om de gangen na te gaan van iedereen die negatief publiceert over de Obama-agenda. Zelfs de FBI is geschokt”, zegt de mail.

John Brennan

Vóórdat hij werd beëdigd als CIA-directeur in maart van dit jaar, was Brennan adviseur voor de regering Obama voor contra terrorisme en hielp hij bij het samenstellen van de “kill” lijsten van het “drone moordprogramma” van het Witte Huis.

In een aparte e-mail die Dvorak van CIA woordvoerder Todd Ebitz heeft ontvangen staat: “Elke suggestie dat directeur Brennan ooit heeft geprobeerd om inbreuk te maken op de constitutioneel-beschernde persvrijheid is beledigend en ongegrond”.

Gevoelige informatie

Brennan speaks in the White House Briefing Room in Washington

John Brennan drecteur CIA

Stond Michael Hastings op het punt om te onthullen dat Brennan was belast met de opdracht om onafhankelijke verslaggevers uit te schakelen die te dicht in de buurt kwamen van gevoelige informatie? Dvorak beweert dat Hastings postume artikel over Brennan door Rolling Stone Magazine binnen de komende twee weken zal worden gepubliceerd. Of dit ook waar is kan alleen worden bevestigd door de publicatie zelf.

InfoWars

infowars_logoInfowars meldde als eerste dat Michael Hastings vóór zijn dood waarschijnlijk bezig was met het onderzoeken van de CIA. Dit naar aanleiding van de reactie van Hastings goede vriend Sgt. Joe Biggs, die aan Infowars onthulde dat hij werkte aan “het grootste verhaal ooit” over de CIA. Een aantal uren voor zijn dood stuurde Hastings een mail met de vermelding dat hij met iets ‘groots’ bezig was en dat het beter was als hij voor een tijdje van de ‘radar’ af ging. Een andere goede vriend van Hastings vertelde aan Infowars dat hij een dag voor zijn dood thuis  werd bezocht door een niet nader genoemd federaal agentschap.

Wat het ook allemaal moge zijn, de publicatie in Rolling Stone Magazine, mocht die er inderdaad komen, zal waarschijnlijk meer opheldering verschaffen.

 


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl