Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Merck & Co ‘vergat’ onderzoek te doen naar effecten op voortplanting

uitstrijkjeUit een recent gepubliceerde studie is gebleken dat Merck & Co, het zakelijke brein achter het beruchte Gardasil vaccin voor het humaan papillomavirus (HPV), voor het gemak maar vergat om de gevolgen van dit dodelijke vaccin te onderzoeken op de reproductieve systemen van vrouwen. En ten minste één jonge vrouw, in dit geval uit Australië, droeg de last van deze onvergeeflijke fout na de ontdekking dat haar eierstokken volledig waren verwoest als gevolg van het ontvangen van het vaccin.

Het peer-reviewed British Medical Journal (BMJ) publiceerde het schrijnende verhaal van de ervaringen van dit 16-jaar jonge meisje. Het zou alle ouders die op dit moment door hun artsen onder druk gezet worden om hun jonge dochters met Gardasil in te spuiten toch wel een halt moeten toeroepen! Deze jonge vrouw, beroofd van haar natuurlijke vermogen om volledig vrouw-zijn te ervaren, werd geconfronteerd met een vroege menopauze, waarbij haar eierstokken volledig stilgelegd werden, zelfs vóórdat zij zelfs in staat waren zich volledig te ontwikkelen.

eierstokkankerDeze meest recente case-study, biedt onder de titel: Prematuur ovarieel falen 3 jaar na de menarche (eerste menstruatie) bij een 16-jarig meisje, na de humaan papillomavirus vaccinatie, genoeg solide bewijs dat ‘Gardasil’ op zijn minst een ernstige bedreiging voor de normale ovariële functie is. Niet alleen was het beschadigde meisje voorafgaand aan de injecties onderzocht en was vastgesteld dat haar eierstokken gezond waren, maar er werden behalve Gardasil geen andere factoren geïdentificeerd die mogelijk van invloed zouden kunnen zijn geweest op haar plotselinge noodlot.

Nog erger is het feit dat uit de informatie over de zaak, die later verkregen werd van de Australische Therapeutic Goods Administration (TGA) – TGA is Australië’s equivalent van de Food and Drug Administration (FDA) in de VS – is gebleken, dat Merck zelfs nooit testen had uitgevoerd naar de veiligheid van Gardasil in relatie tot de effecten op de eierstokken van vrouwen. Volgens het rapport had Merck alleen de gevolgen van Gardasil getest op de mannelijke testikels.

“Hoewel het Australische Public Assessment Report for Human Papillomavirus Quadrivalent Vaccin, daterend uit februari 2011, dat werd uitgevoerd door de TGA, verslag doet over de histologie van de testes en epididymis bij gevaccineerde ratten, is er geen histologisch rapport beschikbaar voor de eierstokken van gevaccineerde ratten,” verklaart het rapport. “Van [een] histologisch verslag van de eierstokken van de gevaccineerde ratten was niet meer beschikbaar dan een telling van de corpora lutea aanwezig op/bij de spenen na euthanasie van het eerste nest.”

merck & coMet andere woorden: Merck is er opzettelijk of per ongeluk – maar beide opties zijn overigens volstrekt onaanvaardbaar – niet in geslaagd om te controleren of Gardasil de potentie heeft om de voortplantingsorganen van jonge vrouwen te beschadigen, hoewel jonge vrouwen altijd de primaire doelgroep voor het vaccin zijn geweest. Pas onlangs werden jonge jongens betrokken bij de Gardasil strijd, ondanks het feit dat de lange-termijn bijwerkingen van het vaccin bij mannen nog grotendeels onbekend is.

Gardasil bomvol met additieven waarvan bekend is dat zij de vrouwelijke voortplantingsorganen schaden
Zoals gemeld werd door onderzoeksjournaliste Heidi Stevenson, zitten er in Gardasil op zijn minst twee toegevoegde ingrediënten die verantwoordelijk kunnen zijn voor het beschadigen van de eierstokken van een vrouw. Deze ingrediënten zijn: polysorbaat 80, een emulgerend conserveermiddel en L-histidine, een natuurlijk aminozuur. Beide ingrediënten worden natuurlijk ook gebruikt in bewerkte voedingsmiddelen die miljoenen mensen per dag consumeren. Maar het injecteren van deze stoffen in het lichaam heeft echter een heel ander biologisch effect dan ze simpelweg op te eten.

Uiteindelijk blijkt uit onderzoeken, dat van polysorbaat 80, dat ook bekend is onder de namen ‘Tween 80′, ‘Alkest’ en ‘Canarcel’, is aangetoond dat het de vrouwelijke voortplantingsorganen beschadigt. Niet alleen zorgt dit chemisch additief voor een sterk versnelde seksuele rijping bij vrouwen, maar het heeft ook de neiging om het gewicht én de functie van zowel de eierstokken als de baarmoeder te verminderen. Evenzo kan L-histidine, bij injectie in spierweefsel, er in het lichaam voor zorgen dat zich een auto-immuun reactie ontwikkelt op de natuurlijke stof, die kan leiden tot vele ernstige bijwerkingen die bij veel jonge meisjes worden waargenomen nadat zij een injectie met ‘Gardasil’ hebben gehad.

Bron: WantToKnow.nl

Oorspronkelijk Engelstalig artikel: NaturalNews.com


 • contje

  Btw in monsters van de menselijke huid is ook hpv te vinden het veroorzaakt soms wratten maar zo te zien is het vaccin giftig of heeft het virus toch een functie in slenk de gevallen niet gardasilen dus

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Pinda

  dat is hetzelfde als zeggen dat hooikoorts niet bestaat of bullshit is omdat jij er geen last van hebt…. wij hebben besloten om onze dochter niet te laten inenten, puur omdat er nog te weinig bekent is over eventuele bijwerkingen en gevolgen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ceetje1974

  De dokter beslist dit toch niet dat mag je zelf doen. 🙂
  In mijn geval heb ik mijn dochter zelf laten kiezen en zij wilde het wél.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Amanda

  Ben jij nou zo dom of doe je het expres? Ik ga niet eens de moeite nemen om het uit te leggen want het feit dat je dit typt betekent eigenlijk al dat je het toch niet zult begrijpen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peer

  Respect voor je respectvolle uiteenzetting! Dit is wat ik als vader ook met mijn dochter die zelf ook niet ingeënt is, besprak.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peer

  Ik heb oprecht met je te doen! Kennelijk heb je nog nooit wat meegemaakt. Ik hoop voor jouw dat je nooit wat vervelends overkomt. Maar gezien je risicovolle levenswijze moet ik je ( als vader ) ernstig waarschuwen. Ik hoop dat ik nooit op de wijze ga redeneren als jij nu doet. Wil je me dan waarschuwen alsjeblieft? Maar je schrijft onder pseudoniem waarin je ziekte verhult zit…………………………………..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jk

  Heb net Deense docu gezien waarin duidelijk bleek dat juist meisjes die extreem sporten en een hoge polsslag hebben als ze opstaan, na inenting ziek worden en zo moe dat ze op bed moeten liggen de hele dag. Mijn dochters zijn gelukkig niet gevaccineerd. Docu is op YouTube te zien Engels ondertiteld.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • T. van den Broek

  Dit artikel is complete onzin en nergens op gebaseerd, in diezelfde Britisch Medical Journal waarnaar ze hier verwijzen is later verklaard dat er geen verband is tussen het vaccin en de gevonden ziekteverschijnselen. Hier staat het allemaal heel mooi uitgelegd: https://ama.com.au/ausmed/no-link-between-gardasil-and-infertility-tga

  Sites als gewoon-nieuws.nl verspreiden onzin zonder ook maar even te checken of het klopt. En aan de reacties te zien hier zijn er veel mensen die het klakkeloos aannemen en gewoon geloven.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • T. van den Broek

  Desiree Rover, hoe verklaar je dan het compleet terugdringen van ziekten sinds dat er vaccins gebruikt worden? Door mensen als jij komen deze ziekten juist weer vaker voor omdat je rondbazuint dat vaccins niet werken en minder mensen deze gaan nemen.

  Voordat je iets over kanker zegt, zou ik eerst even in wetenschappelijke bladen of boeken gaan lezen over kanker want duidelijk snap je er helemaal niks van. Ik zie nergens in je bericht een verwijzing naar een wetenschappelijk artikel. Wanneer je zo’n bericht plaatst, onderbouw het dan eerst met wetenschappelijke artikelen.

  Groeten van een biologie student die duidelijk meer verstand heeft van dit soort zaken dan jij.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • T. van den Broek

  En op wat voor manier zijn dat soort obscure sites precies betrouwbaarder dan medisch wetenschappelijke bladen waarbij een artikel eerst peer reviewed wordt voordat er iets gepubliceerd wordt?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Madeleine Willemse

  iro·nie (de; v)1bedekte spot, doordat je het tegenovergestelde zegt van wat je bedoelt- See more at: http://www.vandale.nl/opzoeken?pattern=ironie&lang=nn#.Vd73TfmqpBc

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peer

  Waar gaat het over, spreek Nederlands met me……..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Bron: NaturalNews, de site die namen en adressen van wetenschappers online zet en oproept ze te vermoorden… heel betrouwbaar.

  Oorsprong van de hele hype? Extreem-rechtse christenen die denken dat hun meisjes massaal prostituee worden als ze horen dat sex bestaat voor un 21e.

  Maar, deel gerust alles wat je eigen irrationele angst bevestigt. By the way, brug kopen? Bijna nooit gebruikt. Koopje…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • annelotte

  ik heb die prikken 2 jaar terug gehad, en ik mankeer helemaal niks.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Channah

  Ik wilde het vaccin ook niet, er werd duidelijk vermeld in de folder dat de eerste test rondes toen voor mijn leeftijd er waren. Heel veel meiden uit mijn klas hadden er een genomen en werden daarna super ziek. sommige waren zelfs flauwgevallen en konden niet meer sporten, omdat ze simpelweg geen puf meer hadden. Of dit artikel waar is betwijfel ik, maar ik ben er om uitgelachen op school toen ik zei dat ik het niet vertrouwde en eerst wil zien hoe het in praktijk werkt. Bovendien ben je niet 100% zeker beschermd tegen baarmoederhalskanker. Voor mij reden genoeg geweest om hem niet te nemen 🙂 En sta nog steeds achter mijn keuze. Zeker na het lezen van dit soort horror verhalen.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Britta

  Ik heb hem ook 7 jaar terug gehad en ik ben nooit ziek geweest ofzo

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl