Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

De waarheid over Syrië

david-icke-recent-photo

David Icke

 

David Icke

Het is de onvolprezen David Icke, die met zijn visie op Syrië in de onderstaande YouTube, opnieuw het beeld bevestigt, dat we je al weken laten zien. Het plaatje van de valse vlag in de vorm van de chemische wapens, wordt haarfijn op de slachtbank gelegd en ontleed.

Mainstream media

Dat dit nodig is, bleek gisterenavond maar weer eens, toen de heren Pauw & Witteman naadloos aansloten bij de vertrekkende Knevel & vdBrink in hun bekrompen visie van ‘Assad is een moordenaar, hij vergiftigt zijn eigen mensen’.. Niet dat dit expliciet door de heren wordt gemeld, maar het omgekeerde is wellicht nog heftiger: Niet 1x werd door noch Pauw, noch door Witteman gemeld dat de gifgassen weleens gebruikt zouden kunnen zijn door de rebellen. En dat is dan inclusief het ‘Sarin’ zenuwgas, waar nu sprake van is, dat is geleverd door de Verenigde Staten..!!

Pauw_en_WittemanHet is gewoon eng om te zien hoe er opnieuw krachten aan het werk zijn, om alsnog de door parlementen afgewezen inval/straf op Syrië, uit te voeren. En daar was ie weer, de baas van de NATO, die ook weer preciés wist wat er in Syrië speelt, daar had hij verder kennelijk geen bewijs voor nodig. Nee, Anders Fogh (!) Rasmussen wilde de wereld vertellen dat de NAVO klaar staat om Syrische burgers te beschermen tegen de boze Assad.. Dat vertelde hij natuurlijk niet rechtstreeks en zo direct. Rasmussen meende dat de wereld zou moeten reageren op de gifgasaanvallen.. Tja, over open deuren gesproken en manipulatieve toespraken..

Nogmaals: het onderstaande filmpje van David Icke laat je opnieuw zien wat wij hier ook al maanden roepen. De chemische aanvallen van de rebellen (HIER en HIER), zijn niet het werk van de troepen van Assad. Deze aanvallen zijn óf een fout van de CIA-huurlingen/rebellen/vrijheidsstrijders, die zijn ingehuurd door Saudi Arabië, óf ze zijn bewust afgeschoten op de bevolking van de voorstad van Damascus, om verontwaardiging in de wereld te doen ontbranden. De energie van deze verontwaardiging kan dan worden gekanaliseerd naar een uiterst gunstige situatie, voor degene die de werkelijke moordenaars zijn.. De krachten achter de aanval op de onschuldige burgers.

De ‘Houla’-massamoord

Kennelijk zijn we met z’n allen ook vergeten dat er in 2012 al een sterk staaltje van manipulatie en bedrog plaatsvond met chemische wapens in Syrië. Ben je dat al vergeten..? Dat verschillende media, waaronder het wereldwijd geprezen CNN, volledig meespeelden in het nieuws-manipulatiespel dat nu opnieuw wordt gespeeld..
Waarom zijn de heren Pauw & Witteman niet in staat om dit facet van het hele Syrië-verhaal te belichten? Zitten we te kijken naar twee naïeve presentatoren, die volop in de ontkenning zitten.., of is het een bewuste manier om het Nederlandse volk eenzijdig in te lichten…? Kijk eens naar dit artikel HIER op de site, waar je zélf kunt lezen hoe het chemische spelletje vorig jaar werd gespeeld..!!

David Icke, 139 views…?!
Bij het bekijken van het onderstaande filmpje van David Icke, dat overigens Nederlands is ondertiteld, viel ons op dat er maar liefst 139 mensen zijn, die dit filmpje hebben bekeken.. Vaak al horen we dat populaire filmpjes, die feitelijk ingaan tegen de ‘mainstream’, met opzet door YouTube worden ‘gedownrate’, om niet de indruk te wekken, dat de getoonde beelden en informatie, veel bekeken zijn.. Welnu, laten we ervoor zorgen dat we binnenkort de 1000 passeren..? Hier is het filmpje, deel het met mensen waarvan je denkt dat ze klaar zijn om deze informatie te duiden..!

Bron: WantToKnow.nl


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl