Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

autisme2Het Amerikaanse  Federale Gerechtshof welke zaken behandelt over de gevolgen van inentingen. het zogenaamde “Kangaroo Vaccin Court” heeft na eerdere uitspraken opnieuw toegegeven dat de cocktailprik BMR (Bof, Mazelen, Rode hond) inderdaad autisme kan veroorzaken. De mainstream media zwijgen hierover echter in alle talen. In een recent gepubliceerde uitspraak, waarvan een deel werd gecensureerd voor het publiek, werd een bedrag van enkele honderdduizenden dollars toegekend aan een jongen, nadat was vastgesteld dat het BMR-vaccin bij hem had geleid tot een bevestigde diagnose van Autisme Spectrum Stoornis (ASS).

Ouders maken zich terecht zorgen

De ouders van de 10-jarige Ryan Mojabi zeiden dat hij, na gevaccineerd te zijn op 19 december 2003, eerst leed aan “encefalopathie”. Encefalopathie is een door de medische wetenschap erkende compensabele negatieve reactie  op vaccins, bekend als een “table injury”, die de”Kangaroo Vaccin Court” in eerdere gevallen al heeft gekoppeld aan vaccins. Volgens Ryan’s ouders heeft het BMR-vaccin bij hun zoon encefalopathie veroorzaakt die zich manifesteerde als “neuroimmunologically mediated disfunctions” in de vorm van astma en ASD (Autism Spectrum Disorder).

Bron: NaturalNews

 


 • Chiller

  geachte redactie :

  nog een wellicht belangrijke link naar wat diepgang over deze kwestie :

  http://www.gnosticmedia.com/dr-andrew-wakefield-interview-vaccines-and-rupert-murdochs-callous-disregard-120/

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Steven

  Waar kunnen we de “gewone” bronnen vinden? Deze gepubliceerde uitspraken staan op internet?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ikjel

  Je reinste pseudoscience, zoals alle artikelen die op deze site staan, misschien dat jullie even kunnen vermelden waarom de “mainstream media” dit niet vermelden, het gaat hier inderdaad om een Kangaroo Court en dat is dus de rede dat je het nergens anders leest, behalve op dit soort onzin site’s, mensen zoek maar even op wiki wat Kangaroo Court inhoud dan weet u genoeg.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peter ♥ ♈

  Dat je dit niet in de mainstream media leest komt omdat die word gecontroleerd door de big farma. Zo lees je ook nooit over mensen die op een natuurlijke manier zijn genezen van kanker of andere ziektes. De big farma heeft liever dat mensen zoveel mogelijk van hun pilletjes slikken zodat ze er nog lekker aan kunnen verdienen. Over het algemeen zijn mensen die kanker of andere dodelijke ziektes hebben al opgegeven en als je er dan nog even lekker aan kunt verdienen is dat mooi meegenomen, de wereld draait immers om geld voor hen en niet om de mens. Klinkt hard maar het is wel de waarheid en het word tijd dat we die eens gaan leren inzien. Ik ben net op een natuurlijke wijze genezen van osteoporose. A) omdat de reguliere gezondheidszorg er niets tegen had en B) omdat ik weiger op te geven. 😀

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ikjel

  Ach gut heb je weer zo’n aluhoedje met je big farma, en mainstream media, zo vermoeiend zijn jullie met je pseudoscience , geloof maar lekker in allerlei conspiracies en wees maar lekker sceptisch tegenover de wetenschap.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ikjel

  Alleen al je eerste zin;
  Dat je dit niet in de mainstream media leest komt omdat die word gecontroleerd door de big farma, droom lekker verder wat een onzin.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Repesteeltje

  Ach gut daar heb je weer zo’n Trol.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Repesteeltje
 • ikjel

  Mijn reactie is verwijderd!! censuur? probeer het nogmaals, op deze site wordt alleen melding gemaakt over negatieve dingen in de geneeskunde, lees hier bv niets van de nieuwe ontdekking tegen Alzheimer metabotropic glutamate receptor 5 of mGluR5.

  http://scitechdaily.com/yale-scientists-discover-alzheimers-missing-link/

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • pekka

  Inderdaad een Big Pharma Trol! Die nog wel alle leugens slikt, en niet eerlijk tegen zn eigen is. Een bangepoeperd die zich verschuilt achter leugens omdat ie ze nou eenmaal ooit aangenomen heeft. Een met een gesloten mind.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • pekka

  Jammerlijk moet je betalen voor deze info…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • dat was toen ik het plaatste niet het geval.de gnosticmedia site heeft dit veranderd. erg jammer.

  redactie, misschien kan mijn originele link worden weggehaald.

  verder zijn er denk ik nog meer gratis interviews te vidnen door andere sites met bovenstaande arts.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Erik

  Niet te geloven, dat er nog mensen zijn, die in de goede bedoelingen van de pharamceutische industrie geloven. Ik kan deze mensen alleen adviseren te kijken wie deze tak van sport bezit en wie de eigenaren zijn van de (gemanipuleerde) voedselindustrie. Al eens van Rummicub Rummmmsfeld gehoord ? Slaap lekker trol.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl