Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Hoax of realiteit

michael-jacksonEen klokkenluider die beweert te hebben gewerkt voor het Ministerie van Defensie zegt in het bezit te zijn van de opname van een telefoongesprek waarin een doodsbange Michael Jackson vlak voor zijn dood zegt dat  er een samenzwering tegen hem is met de bedoeling hem te vermoorden.

Robert Connors, van wie geen informatie op het internet te vinden is, claimt dat hij 20 jaar actieve dienst heeft gedaan bij het Ministerie van Defensie en als zodanig betrokken was bij acties in Iran en Vietnam. De klokkenluider beweert dat hij was betrokken bij “Operatie Sedgwick” die uit was op de controle van de Afro-Amerikaanse en de stedelijke jeugd door middel van muziek. Tijdens het vermeende telefoontje voor zijn dood waarschuwt Michael voor een complot door machtige krachten om hem te vermoorden middels een gefaseerde overdosis drugs.

“Het is niet de overheid, het is meer dan de overheid”, zegt de stem op de clip tijdens een vermeend gesprek met Jackson’s voormalige manager Dieter Wiesner. Connors dreigt meer audio en videobanden vrij te geven die betrekking hebben op “Operation Sedgwick”, tenzij de overheid voor 23 september over de brug komt met de waarheid.

De lichaamstaal van de klokkenluider leent zich niet om de authenticiteit vast te kunnen stellen, en hoewel de stem op de opname klinkt als die van Michael Jackson, de scene voelt aan als gescript en nagespeeld.

Illuminatie

Gespeculeerd wordt dat Michael Jackson werd vermoord omdat hij op het punt stond om de controle van de illuminatie op de muziekindustrie bloot te leggen. Dit zou ook de reden geweest zijn dat hij van kindermisbruik werd beschuldigd. In 2002 gaf Jackson een anti-muziekindustrie speech, waarin hij de leiding van Sony “evil” noemde en een bord toonde aan het publiek waarop stond “$ony Kills  Music”

Bronnen:

InfoWars.com
TheAfroLounge.com


 • Chet Lok

  Los van het feit wat er werkelijk gebeurd is met Michael of hoe de music industry wel of geen invloed uitoefent op de jeugd. Dit lijkt mij een hoax. Ook is het artikel niet zorgvuldig samengesteld ( ook niet op infowars) er is namelijk een hoop info te vinden over deze man. Kijk dit filmpje en het wordt allemaal verklaard: https://www.youtube.com/watch?v=EjW6mKlZXvM

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • patricia duits

  ik wist het al toen hij dood was, en ervoor al, als je echt luistert naar zijn teksten zitten boodschappen in . en ja weten allemaal als je te dicht bij het vuur bent/zit verbrand je ??!! waar of waar !!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Pineut

  In deze clip liet men zien dat Michael de illuminati wel degelijk met en via zijn muziek een boodschap afgaf : http://www.youtube.com/watch?v=rskqvDQ0DII

  They don’t really care about us als titel zegt wat dat betreft ook wel genoeg.

  Zij (illuminati,elite, machthebbers etc.) geven geen ruk om gewone mensen !

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • MichaelJacksonFan

  Toen hij dood ging leed ik pijn. Ik ben nog altijd depressief. Mijn leven is ingestort sinds donderdag 25 juni 2009.
  De mensen die hem aanklaagden probeerden hem 17 jaar lang de bak in te draaien door te zeggen dat hij kinderen misbruikt. Voor geld. Wanneer dat niet lukt proberen ze hem te vermoorden.
  Natuurlijk zit Conrad Murray er ook nog achter maar ik weet zeker dat er nog meer mensen achter zitten.
  Luister het liedje money, aan het begin zei hij ook: Die for it. Kill for it.
  Hij wist dat ze hem gingen vermoorden omdat ze geld wilden. Michael is onschuldig. Hij leed pijn.
  Ik vind het heel erg verschrikkelijk dat hij dood is, maar 1 ding maakt me blij: Hij is nu in de hemel, een betere plek waar God over hem waakt. Niemand kan hem meer pijn doen nu.
  Ik mis je Michael, en we zullen je nooit meer vergeten.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Elma

  Alles heeft altijd om geld gedraaid om hem daar door finaal kapot te maken door die heb zuchtlijk krengen, ik zie in die aanklagers en de Media de duivel in hun! Ik mis Michael zo erg vreselijk ,hij is voor mijn de dierbaarste persoon en de eerlijk en liefdevolle man die ik ken op deze aarde! ,ik ben al jaren fan van hem ,ik verander niet voor een ander forget it!,,I love him with whole my heart and soul forever!!! ♥ ♥♥ ,ik heb altijd al met zo’n voorgevoel geleefd dat ze michael ooit wilde vermoorden en ook wat er in die Rechtzaak afging spelen ,het is allemaal op een onrecht manier te werk gegaan het draaide allemaal omdat klote geld waar het om gaat

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Elma

  Ik zal hem ook nooit vergeten my angel of love ♥,ze hebben hem te veel leed aan gericht ,Wij als fans hebben altijd al voor hem gevochten en gesteund ,Ik weet heel zeker dat Michael ons heel erg dankbaar is voor al wat wij voor hem hebben gedaan en betekend ,Hij is nu gelukkig bij god, God is getuigen van al deze gebeurtenissen wat ze Michael hebben aangericht ,Dat zal hun ook flink duur komen te staan hij zal deze mensen ook een les gaan leren voor dat god gaat in grijpen in de wereld, dan is het voor hun te laat, hun zullen van genaden gaan janken! (lekker voor ze hahahahaha)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Martijn Bes

  val dood, net als michael jackson
  *OOOOWWWH*
  *BURNNNNN*
  *PIEUW PIEUW*
  *BANAAL GRAPJE*

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Martijn Bes

  wat hij zegt ^

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hans teeuwen

  hou je bek man

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jeman makal

  ik hou van uilenpenissen in mijn mond

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • lol

  jammer dat mj dood is

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • A.C.H.M. Knooren

  Als antwoord op Martijn Bes. Val mooi dood. De achterlijkheid is aan je af te lezen. Debiel. Zeker het kind met het waswater weggegooid en de nageboorte opgevoed.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • A.C.H.M. Knooren

  Wie je ook bent, maar ik geloof niet dat je beseft waarover je het hebt. Dus wat je ook in je mond stopt – beter is je kop dichthouden. Succes.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jeman makal

  ik hou van uilenpennisen in mijn mond

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl