Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Massale vissterfte over de hele wereld

massale vissterfteMiljoenen en miljoenen vissen sterven plotseling over de hele wereld, en niemand lijkt te weten waarom. In veel nieuwsberichten worden bewoners geciteerd die melden dat ze nog nooit eerder zoiets gezien hebben. Afgevraagd moet worden of er een verband gelegd kan worden tussen alle vis sterfgevallen die nu plaatvinden over de hele planeet?
Als er een verbinding is, is er misschien iets dat we kunnen doen om de vis niet te laten sterven, maar tot nu toe kunnen er geen verbanden worden aangetoond. In de media wordt helemaal niet over dit fenomeen gemeld. De meeste mensen hebben geen idee wat er aan de hand is. Miljoenen vissen sterven elke maand massaal in de hele wereld en het grootste deel van de wereld heeft er geen benul van.
Hieronder staat een lijst met de gebeurtenissen van de afgelopen 3 maanden. Deze lijst is origineel gestart door Frank DiMora en is verder uitgebreid door Michael Snyder,  Als deze items maar drie of vier keer voorkomen dan is het een toevalligheid, maar samen genomen is deze lijst zeer schokkend.

 

Natuurwetenschappers staan voor een raadsel

July 18, 2013: 20 acres of fish ponds full of dead fish in Shandong, China
July 18, 2013: Hundreds of dead Stingrays wash ashore in Veracruz, Mexico
July 18, 2013: 10,000 lbs of dead fish found in a lake in Nanjing, China
July 18, 2013: Thousands of fish dead from “lack of rain” in Sugar Lake, Missouri
July 18, 2013: Large numbers of fish washing up on the shores of Lake Michigan
July 19, 2013: 2,000 dead fish found in a lake in Vollsmose, Denmark
July 19, 2013: Hundreds of fish turning up dead in Holter Lake, Montana
July 19, 2013: THOUSANDS OF TONS of fish have died in Lake Tondano, Indonesia
July 20, 2013: 3,000 fish found dead in a creek in Madison County, Ohio
July 21, 2013: Hundreds of fish found dead in a creek in Laille, France
July 22, 2013: Hundreds of dead fish found in Lake George, Massachusetts
July 22, 2013: Large fish kill at Grand Lake in St. Marys, Ohio
July 23, 2013: Hundreds of dead fish in a park pond in Youngstown, Ohio
July 24, 2013: Massive fish kill washes up in a lagoon in Venice, Italy
July 24, 2013: Thousands of dead fish in Lake Bulwell causes shock in Nottingham, England
July 24, 2013: 30,000 fish dying PER DAY in fish farms in Ratchaburi Province, Thailand
July 24, 2013: Masses of dead fish found in River Lea in England
July 24, 2013: Hundreds of dead fish found in Provo River, Utah
July 25, 2013: Hundreds of fish found dead in a park pond in Birmingham, England
July 26, 2013: Hundreds of thousands of fish dying from “red tide” in South Korea
July 26, 2013: Thousands of dead fish found floating in River Dender, Ath, Belgium
July 26, 2013: Mass fish die-off in a river in Moscow, Russia
July 26, 2013: 25,000 dead fish “is a mystery” in Pittville Lake in Gloucestershire, England
July 26, 2013: 20,000 fish die along a 5 mile stretch of river in Jiangshan, China
July 27, 2013: 10,000 dead fish found in Lake Ariel, Pennsylvania
July 27, 2013: Mass death of fish “is a mystery” in a river in Skane, Sweden
July 27, 2013: Large fish kill in the Bahlui river, “cause unknown” in Romania
July 28, 2013: 1100 King Salmon found dead in a river in Petersburg, Alaska
July 29, 2013: Hundreds of dead fish wash ashore “due to pollution” on beach in Veracruz, Mexico
July 29, 2013: 7 TONS of dead fish recovered from the Keelung river in Taiwan
July 29, 2013: Thousands of fish die “due to heat and storms” in Handsworth Park, Birmingham, England
July 31, 2013: 3 TONS of fish die due to “lack of oxygen” in a river in Pilsen, Czech Republic
August 2, 2013: Thousands of fish dying all over Alaska
August 6, 2013: Up to 1000 lbs of dead fish washed ashore in Ylane, Finland
August 6, 2013: 840 dead Salmon found in a creek in Port Coquitlam, Canada
August 6, 2013: Hundreds of dead fish lining the shore of a pond in Toronto, Canada
August 6, 2013: 100,000 fish die in the Arkansas River
August 7, 2013: Thousands of dead fish found floating in a river in Hangzhou, China
August 8, 2013: Tons of fish washed up on the shores of Karachi, Pakistan
August 8, 2013: Tens of thousands of fish dying in lakes and rivers all over the U.K.
De bovenstaande lijst zijn gebeurtenissen die in nog geen maand tijd hebben plaats gevonden. Tot nu toe zijn er nog geen verklaringen gevonden voor deze massale vissterfte.

Wie het weet mag het zeggen!


 • Maarten Gijsbers
 • Anita bijma

  Radioactief water vanuit Fukushima misschien? Hoewel, het lijken bijna allemaal binnenwateren te zijn…. Wordt er bij deze plaatsen misschien met chemicaliën fracking gepleegd…. Het lijkt me in ieder geval niet een natuurlijk verschijnsel…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • vincent

  Revelation 8:9 Openbaringen 8:9 staat in de bijbel!

  9 “and a third of the creatures which were in the sea and had life, died; and a third of the ships were destroyed.”

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • jantje

  allemaal noordelijk halfrond.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Adrianus Bakels

  Zoals de wereld nu al jaren bezig is alles te vernietigen en niet te gehoorzamen aan de geboden die God ons gegeven heeft sluit ik niet uit dat als gelovige dat dit als een teken van boosheid (woede) gezien kan worden zoals de Hemel dit ziet.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cjay Fu

  Eerste logische verklaring, Fukushima. Al het radioactieve spul wat de zee inloopt tast al het leven onderwater aan.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Adrianus Bakels

  Het onheil roepen wij over onszelf af meestal.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • vrouw (56) met step

  Er stierven al tientallen jaren dagelijks miljoenen vissen, dankzij niet-veganisten. En als ik kijk naar het kaliber van de overige sensatie-koppen in dit blaadje… Nee, lama.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Marley Moonflight

  Het is vreselijk om te zien dat zoveel vissen massaal sterven in zo’n korte tijd. En als veganist ben je hier altijd wel bewust van, elke dag zie ik wel dierenleed, mensenleed en natuurleed voorbij gaan (waar meeste mensen niks vanaf weten of niet willen weten). Ten eerste zou de vis al uitsterven door de overbevissing van de mens (tonijn is al bijna uitgestorven). Hierdoor gaan dolfijnen, otters, bevers, ijsberen, zeehonden, etc. dood omdat zij niks meer kunnen eten om te overleven. Om dan nog niet van de dolfijnenslacht te spreken wat op dit moment in Taiji gebeurd, voor vlees en entertainment in dolfinaria… 🙁

  Ten tweede is moeder natuur overstuur van wat er allemaal gebeurt met haar dieren en haar natuurgebieden. Alles word over genomen door de mens, wat zeg ik, de hele wereld word beheerst door mensen. Zoveel gebouwen, materialen, auto’s, vliegtuigen, schepen, fabrieken, huizen en dan al nog niet te denken dat er een overpopulatie is aan mensen, de vervuiling, het leed. Het grootste probleem dat ervoor zorgt dat de aarde en haar bewoners, mens en dier vernietigt wordt komt door de mens hen zelf. Door hebzucht, geld en tevredenheid (en ja, zelfs door de eetgewoonten van mensen) vernietigd de mens hun enige plek en kans om te kunnen leven, dier, mens en milieu lijden daar onder.

  Ten derde, Ik had gelezen over een vrouw die op de Noordpool leeft en de boel daar een beetje in de gaten houd. Ze zei dat er haast geen ijskappen meer zijn, allemaal gesmolten door de opwarming van de aarde, maar ook door de olieboringen waar Greenpeace op dit moment tegenaan het vechten is. Daardoor ontstaan er overstromingen, lange regenbuien, (dode) dieren die aanspoelen en tsunami’s of orkanen. Ze zei dat als dit zo door gaat we nog 30 maanden (ongeveer 2 jaar) te leven hadden. En misschien is dat wel zo.

  Mensen moeten hier van bewust gemaakt worden. Als zij dit niet weten en het voor ze verzwegen word, kunnen zij niks doen. En al die reclame spotjes op tv, internet en in de krant verbloemen het allemaal maar. Dit zijn de grootste leugenaars, ze willen alleen maar geld. Maar het grootste probleem van vervuiling, opwarming, klimaatverandering en verontreiniging, komt door de vlees industrie. Wat mensen op hun bord hebben liggen is het nummer 1 probleem van de vernietiging van de aarde. De vleesindustrie, slachthuizen, transport, boerderijen en fabrieken zijn het grootste probleem. Door hen is er teveel Co2 uitstoot, luchtvervuiling, watervervuiling, het kappen van bossen, stervende oceanen en zelfs stervende kinderen die lijden aan hongersnood. Het is nog erger dan miljoenen auto’s bij elkaar die staan te gassen op een rij. En hierdoor kan de planeet het niet meer aan. Zonnepanelen, windmolens, aardgas, het mag goed zijn, maar het helpt niet. Voor het behoud van de planeet, de miljoenen erge sterfgevallen van onschuldige hulpeloze dieren in slachthuizen elke seconde, de honderden sterfgevallen van hongerige arme kinderen elke dag, de verwoesting van natuur en oceanen, het enige wat helpt is als mensen massaal veganist zouden zijn. Alleen dan heeft deze planeet nog hoop en kan het genezen van de schade, toegebracht door de mens. Geen leed meer, geen dier slachterijen meer, geen verwoesting van natuur meer, geen hongerige kinderen meer en geen ziektes meer.

  Dus misschien zijn dit de eerste voortekenen voor het eind van de wereld, en ik kijk er niet gek van op, het zit er echt een keer aan te komen (en zoiets kun je niet plannen). Er is zoveel leed, zoveel verwoesting, oorlogen, gebouwen, oneerlijkheid, vervuiling, moorden, fabrieken, dierenleed, ontbossing, milieuvervuiling, hebzucht, pijn, ziektes en slechtheid in de wereld, het zit er overvol mee. Geen wonder dat de aarde het niet meer aan kan. De aarde is geen machine die het wel oneindig uithoud, nee, de aarde is vol met leven en het ademt, en als er zoveel met je gedaan word, jaar in jaar uit, dan ben je op een gegeven moment ook op. Dus ja, de tweede ijstijd is onderweg en ik neem aan dat we allemaal op een dag sterven aan een vreselijk virus en dan komt er nog een big bang die waarschijnlijk alles wegvaagt, of welke manier dan ook. Hier is geen wetenschap voor nodig, hier is verstand en liefde voor nodig. Kijk naar de dieren, zij voelen het. Luister naar de bomen, zij weten het. En ik spreek vanuit mijn hart, niet vanuit hoe anderen mij zien als het zijn van veganist of als een hippie, een jehova spreker of wat dan ook. Ik zeg dit omdat ik het weet, ik voel het gewoon. Mensen zijn enigszins ook dieren.

  Praat met dierenrecht activisten, milieu activisten, veganisten, fruitariërs of andere mensen die zich inzetten, wij zien het elke dag en wij proberen dit alles tegen te houden koste wat het kost. De aarde is stervende… 🙁

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ferdy Verhagen

  Het is egt verschrikkelijk. Mensen wie dit hebben gedaan, moeten opgepakt worden!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • hans tolhuijs

  De mens wikt en de natuur beschikt. Let maar eens op.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jo

  misschien de radioactiviteit van Japan ????????????

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • boke

  Fukushima! Heeft verschrikkelijk veel gelekt in de zee sinds de aardbeving tot nu.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • ernzd

  http://nl.images.search.yahoo.com/images/view;_ylt=A0PDoXxXpjFSeX0Ax4p1KAx.;_ylu=X3oDMTFxM2N2aWFqBHNlYwNzcgRzbGsDaW1nBG9pZANhNmYyYTM0NGMwYTY4NjI1YzI3ZWNhZTZmMmE1NjU2MQRncG9zAzM-?back=http%3A%2F%2Fnl.images.search.yahoo.com%2Fsearch%2Fimages%3Fp%3Dhaarp%26fr%3Dcrmas%26fr2%3Dpiv-web%26tab%3Dorganic%26ri%3D3&w=620&h=413&imgurl=wakeup-world.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2011%2F05%2FHAARP.jpg&rurl=http%3A%2F%2Fwakeup-world.com%2F2011%2F05%2F11%2Fhaarp-weather-altering-earthquake-making-machine%2F&size=83.3KB&name=%3Cb%3EHAARP+%3C%2Fb%3E-+Weather+Altering%2C+Earthquake+Making+Machine%3F+%7C+Wake+Up+World&p=haarp&oid=a6f2a344c0a68625c27ecae6f2a56561&fr2=piv-web&fr=crmas&tt=%3Cb%3EHAARP+%3C%2Fb%3E-+Weather+Altering%2C+Earthquake+Making+Machine%3F+%7C+Wake+Up+World&b=0&ni=40&no=3&ts=&tab=organic&sigr=12k7hqqds&sigb=12tr8o0og&sigi=11lmbpjtj&.crumb=rq/N42XpPj5&fr=crmas

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jan

  Aan alle mensen die meteen Fukushima als oorzaak aanwijzen;

  Radioactief materiaal wat in zee belandt kan (in vergelijking met olie, chemicalien) relatief weinig schade aanrichten omdat water neutronen absorbeert. Daarnaast heb je nog te maken met de spreekwoordelijke druppel in een enorme oceaan. In totaal is er sinds de Tsunami/Fukushima ramp in 2011 zo’n 300 ton radioactief besmet water in de oceaan gekomen. Dat is dus 300.000 liter. De oceanen bevatten ongeveer 1.260.000.000.000.000.000.000 (1,2 Quintiljoen) liter water. Denk eerder aan opwarming van de zee door klimaatverandering, zuurstofgebrek enz. Het duurt jaren voordat iets wat in Japan in zee terecht komt over de oceanen verpreid is en dan is het allang geheel geabsorbeerd door het zeewater. Dus is de link met Fukushima aperte onzin. De door deze site gebruikte foto dateert van september 2010 gemaakt in Louisiana tijdens de enorme olieramp met het Deep Water Horizon boorplatform. Zet de foto in google images en je ziet dat deze foto sinds 2010 elk jaar opnieuw boven water komt bij nieuwsitems over massale vissterfte. Dit is dus geen nieuw verschijnsel. Het duurt al veel langer dan de ramp in Japan heeft plaatsgevonden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Peter Deelen

  Die houden het in deze rotwereld voor gezien ik kan wel begrijpen dat ze het niet meer aan konden zien !!!!!!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jan

  Zie mijn antwoord hierop hierboven

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Jan

  Of er in de buurt fracking plaatsvindt is een interessante vraag en ik ga eens op onderzoek uit.. Fukushima is het in elk geval niet, zie mijn betoog ergens hierboven.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • M van der Reijden

  hierzo in een meertje in rdam lagen pas ook honderden dooie vissen en stinken joh. Ik hield het op blauwalg, waardoor het zuurstof te laag wordt, maar het kan natuurlijk ook een andere oorzaak hebben

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Richard

  Helaas willen mensen niet horen. Dit staat al eeuwen in de bijbel. Je zou denken dat dit nu wel eens duidelijk moet zijn, maar helaas staat in diezelfde bijbel (openbaring 8) dat velen en velen niet zullen luisteren ondanks pijniging waar ze aan overgeleverd worden. (die hun nog zou kunnen redden)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Richard

  Je vraagt je bijna af hoe duidelijk moet alles nog worden… 🙁

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Rembo

  Zou het misschien een virus kunnen zijn? Bij dolfijnen is een vorm van het mazelenvirus vastgesteld.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • henk van veen

  fukushima lijkt mij nogal onlogische als het ook over zoet water meren gaat. ”thousends of fish die in the UK” stom dat de belangrijke dingen nooit in het nieuws komen…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Petro Van de Pas

  Ik ben het helemaal een met de uitlating van Hans Toluis

  ‘De mens wikt en de natuur beschikt’. ‘
  Let maar eens op.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • hans123

  geloof die bijbelse onzin toch niet

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • hans123

  LOL!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • rens

  dit komt omdat de aarde aan het scheuren is. er komt zwavelzuur vrij, en het zuurstof verdwijnt hierdoor uit het water. vreemd ook dat er geen enkel vogeltje is die lekker aan het eten is..

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Hallie Lama
 • SCHOENAERS MARIE_JOSE

  EN TOCH IS DIE BIJBELSE ONZIN ZOALS U ZEGT WAAR . DOE JULLIE OGEN OPEN MENSEN .ER GEBEURD TOCH GENOEG OM TE WETEN DAT DIT NIET LANGER MEER KAN .ALLES WAT IN DE BIJBEL STAAT IS NU AAN HET GEBEUREN

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • chris vermeulen

  dit voorspelde de lakotas al toen de bijbel nog geschreven moest worden ,wat het natuurlijk niet minder erg maakt,maar ook dit zelf nu blijft dat hele christelijke bijbelgebeuren eigenlijk gewoon plagiaat !

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • boompjestudios

  is het niet gewoon het warme weer? niet genoeg zuurstof in het water?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Eldina Dinaj Dina

  klopt me eens

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Eldina Dinaj Dina

  me eens

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Eldina Dinaj Dina

  dat is war jamar foor onze muder natur en foor ons ok en tukumst for onze kinderen macht en gelt makt natur kaput en orlos

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Wakker Worden

  Geo engineering/ chemtrails

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Wakker Worden

  Check out “Why in the world are they spraying?'” on youtube

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • hans123

  Maar die almachtige God kan in al zijn oneindige goedheid de dingen toch ten goede keren voor de mensheid? Of is het gewoon een rancuneuze klootzak?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • chris vermeulen

  alles wat in die bijbel staat,is gewoon gekopieerd van vroegere sjamanistische geschriften ,net zoals de “christelijke” feestdagen al eeuwen bestonden en de eerste kerken gewoon op eerdere heilige(heidense vlgs de kerk) plaatsen zijn gebouwd,door de eeuwen heen is er om dat hele geloof heen oorlog gevoerd ik snap dus het nut er niet van maar goed een ieder mag geloven wat ie zelf wil,het enige wat wel klopt is …dat het zo niet langer kan ,maar dat lost moeder aarde zelf op hoor ,daar komt geen god aan te pas !

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Planeet x

  These are the so called “end Times”
  Planet Nibiru will be here soon, best to prep yourself.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Alec Boswijk
 • s.zwart

  En al die krabben bij ons op het strand.

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl