Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Japan gestopt met verplicht vaccineren

VaccinZeven jaar geleden stopte Japan als eerste ontwikkelde land met het inenten van kinderen met het BMR-vaccin (Bof, Mazelen, Rode Hond). Vier jaar lang werd door deskundigen in dienst van de Japanse overheid in kaart gebracht hoe groot de schade was dat het vaccin aanrichtte. Van de 3.969 schadeclaims van ouders die hun kind hadden laten inenten kwam een kwart voor rekening van het BMR-vaccin. Het vaccin werd in de ban gedaan nadat duidelijk werd dat een recordaantal kinderen non-virale hersenontsteking en andere klachten ontwikkelden na een inenting.

Risico te groot

Volgens de Japanse overheid stierven drie kinderen na een inenting met het vaccin. Acht kinderen hielden er een ernstige blijvende handicap aan over, waaronder blindheid, doofheid en verlamming. De Japanse overheid had direct na de invoering in april 1989 al in de gaten dat er iets mis was met het vaccin. Ouders die een inenting weigerden kregen toen nog een boete. Een onderzoek dat drie maanden duurde liet zien dat 1 op 900 kinderen ernstige klachten ontwikkelde na de prik. Dit is 2.000 maal hoger dan de verwachte 1 op 200.000.

Vrijwillig

Er werd voor een ander BMR-vaccin gekozen maar ook daarbij vielen 1.755 slachtoffers. Er werd niet onderzocht hoeveel kinderen autisme ontwikkelden. Nadat die gegevens bekend werden koos de Japanse overheid ervoor de wettelijke verplichting voor de BMR-prik te laten vervallen en de keuze om hun kind wel of niet te laten inenten aan de ouders over te laten.

Bron: Zaplog.nl


 • Ellen Witte

  ooit van bronvermelding gehoord? Hier kan ik niets mee

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Ellen Witte

  Even een beetje graven; dit is oud nieuws uit 1994. Hoeft geen probleem te zijn, maar handig voor de conext. Er is sowieso geen link met autisme en crohn disease. Wakefield is goed iop zn vingers getikt hiervoor

  Hier vind je wel bronmateriaal: http://en.wikipedia.org/wiki/MMR_vaccine_controversy

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Wakefield is al lang gerehabiliteerd, anderen hebben exact dezelfde dingen gevonden. Brian Deer’s haatcampagne in British Medical Journal heeft niet gewerkt. Alles wordt duidelijk wanneer je luistert naar de interviews van Gary Null met zowel farma-rat Brian Deer, als met Andrew Wakefield.
  http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=2969467AE82B11FA08943967096BFDA0
  http://thegarynullshow.podbean.com/?s=andrew+wakefield
  http://www.youtube.com/watch?v=cquktgnfbQQ

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • abnegative

  Vaccinaties helaas bijv. Ellen witte. Oud of nieuw nieuws dat doet er niet toe. En ga vooral niet af op Wikipedia, dat is mainstream media gemaakte nwo onwaarheid.

  Ja kwik en apenvirus wat afstamt van herpesstam gen zit in alle vaccinaties hierdoor komt er een kankerverwekkend eiwit dna in menselijk bloed waardoor er mutaties ontstaan hierdoor kun je een aantal ziekten krijgen dat ligt aan het dna en je genetische aanleg.

  Bloedgroep rhesusfactor en chromosomen waaraan de mutatie zich vasthecht.
  Autisme is er 1 van.
  De effectiviteit van vaccinatie laat te wensen over.

  De wereld en wereldgezondheid machthebbers. Zullen eens goed moeten nadenken en wij burgers ofwel schaapjes waarvan zij denken over ons lichaam te beschikken en hun wil om over ons denken en gedachten hersenen te streven.

  Dat zegt een AB negatief persoon ofwel hun bloed.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • bron

  Als je slim bent Ellen witte ga zelf eens zoeken naar wetenschappelijke artikelen. Onderzoek zelf er is zat te vinden van echte universiteiten en professoren.
  Ik zoek zelf mijn informatie stofnamen bijwerkingen en waarom waardoor en van beide kanten lees ik informatie wetenschappelijk medisch universitair media en het nieuws van journalistiek die zoeken naar waarheid. Denk dan zelf of iets klopt voordat ik iets zal accepteren of geloof.
  Zo zou iedereen kunnen denken en doen.

  Helaas zijn er zat simpele burgers als jou helaas.succes met je zoektocht en hopend dat je je eigen gedachten en waarheid zal vinden.
  Jij hoeft er namelijk niets mee te kunnen.
  Zoek zelf naar je bronnen van wetenschap medisch waarheid en artikelen.
  Als je eens wist wat er verborgen gehouden wordt.

  Ik weet dat inmiddels al weet ik niet alles.
  Wel weet ik door. Mijn zoekresultaten en bloedlijn hoe en belangrijk wij zijn.
  Had.ok liever niet geweten
  Al is hun idee om ons mu onbelangrijk te maken.
  Helaas er was een begin opgezet door nwo
  Welke niet word teruggedraaid.

  Zoek je eigen bronnen en waarheid
  En leef daarnaar.
  In ieder geval ben je niet een belangrijk persoon voor hun anders had jij dat wel gemerkt.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cat avatar

  Ouders moeten de artsen die de bmr hebben toegedient vermoorde.HELAAS is dit de enigste manier dat wij slachtoffers gehoor gaan krijgen .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Cat avatar

  Het intersserd me niet wie dit te zien krijgt mijn woede is te groot

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl