Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Afnemen recht op kinderen

david attenboroughDe zwaksten moeten we gewoon laten verhongeren, vindt Sir Attenborough, ook al kan de hele Derde Wereld met de Amerikaanse militaire uitgaven van slechts één week worden gevoed (2).

De meest onderscheiden en gelauwerde Britse academicus, Sir David Attenborough, heeft een pleidooi gehouden om de Derde Wereld te laten verhongeren, zodat de wereldbevolking afneemt. Vorig jaar had de globalist Attenborough, het lievelingetje van de linkse/liberale intelligentsia, de mensheid al letterlijk ‘een plaag’ genoemd.

In een interview met de Daily Telegraph ging de gevierde Attenborough in op zijn standpunt dat de ‘plaag van de mensheid op Aarde’ moet worden verminderd. De reductie van de wereldbevolking kan het makkelijkst beginnen met het laten verhongeren van de derdewereldlanden, die zonder Westerse voedselhulp niet kunnen overleven. ‘Het is getikt dat de VN hen (de hongerige landen) zakken meel stuurt.’

Agenda 21

AGENDA21BDe talloze ‘enorme gevoeligheden’ van de mensen verhinderen in zijn ogen het uitvoeren van de massale depopulatieplannen van de globalisten en de VN (Agenda-21). Eén van deze lastige ‘gevoeligheden’ is volgens Attenborough het ‘recht op kinderen krijgen’. De academicus impliceert dus dat dit recht zou moeten worden ingetrokken.

In een normale samenleving zou Attenborough vanwege zijn wens massale genocide op de mensheid te plegen als psychopaat worden gediagnosticeerd, en op zijn minst aan de zware medicatie moeten. In de 21e eeuw zijn oude normen en waarden echter totaal op zijn kop gezet. Attenborough wordt in Groot Brittannië als een ‘nationale schat’ beschouwd en heeft maar liefst 31 eredoctoraten van Britse universiteiten, meer dan enig ander. Daarnaast heeft hij nog een groot aantal ‘koninklijke’ titels.

Globalisten voeren oorlog tegen het leven zelf

De met het linkse gedachtegoed gedrogeerde massamedia reageerden dan ook positief op zijn laatste krankzinnige voorstel. Het moge duidelijk zijn dat de globalisten, waar we behalve de VN (Agenda-21), mede door Nederland ondertekend) ook het IMF, de Wereldbank, de EU en de wereldwijde milieubeweging tot mogen rekenen, niet alleen oorlog voeren tegen ons recht op een gezin en op welvaart, maar ook tegen het leven zélf. De valse Co2-global warming agenda is daarbij één van hun belangrijkste wapenen.

Als Attenborough zo graag het grootste deel van de mensheid wil uitroeien, dan suggereren wij dat hij eerst maar eens zelf het ‘goede’ voorbeeld geeft en zowel zichzelf als zijn eventuele familie opoffert voor deze ‘verheven’ doelstellingen. (1)

10 geboden NWO: 6,5 miljard mensen moeten verdwijnen

nwo stonwsAl in 1980 werd er de Amerikaanse staat Georgia een geheimzinnig monument, de ‘Georgia Guidestones’, opgericht. Niemand weet precies wie er achter dit ‘Amerikaanse Stonehenge’ zit, maar in het monument zitten in 8 verschillende talen de 10 geboden van de Nieuwe Wereld Orde gebeiteld.

Het eerste gebod is het terugbrengen van de mensheid, die inmiddels zo’n 7 miljard zielen telt, naar 500 miljoen. Het tweede gebod is het controleren van de voortplanting. In de andere geboden wordt onder andere gepleit voor een nieuwe wereldtaal en een wereldrechtbank. In het 10e gebod wordt de mensheid een ‘kanker’ genoemd die ‘ruimte voor de natuur’ moet geven. Het monument is vooral populair bij New Agers en aanhangers van allerlei natuurreligies.

In 2008 probeerden christenen tevergeefs de ‘Georgia Guidestones’ te laten verwijderen. Daarentegen zijn er de afgelopen jaren in heel de VS wel massaal publieke verwijzingen naar het christendom, Jezus Christus, de Bijbel en de 10 geboden weggehaald uit scholen en de openbare ruimte.

Bron: XanderNieuws.punt.nl


 • Henkjan van der Horst

  Pfff, denkt die man nog dat er overbevolking is? In grote gebieden van de wereld zie je dorpen helemaal leeglopen. Mensen zoeken de grote steden op. Eenmaal daar stichten ze geen grote gezinnen meer.

  Ik denk dat het aantal mensen vanzelf wel af kan nemen en dat dat nog lang niet nodig is. En als we ons verder richten op minder vervuiling zijn we mooi op weg.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • trbn

  Lees Dan Brown’s ‘ Inferno ‘

  De grootste natuurramp is de mens zelf, en als de bevolking blijft groeien wordt het alleen maar erger. We kunnen wel met ze allen wat aan overbevissing proberen te doen, maar als er met de jaren alleen maar meer monden te voeden zijn, komt het nooit goed. Broeikasgassen, ontbossing, overbevissing, hongersnoden, alles is terug te leiden naar ‘overbevolking’. Soms is het helaas kiezen tussen 2 kwaden.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 • Pablo Hein

  Het probleem is complex, maar niet hopeloos.
  Waar we nu te maken hebben is de velours zachte handschoen van de VN die middels haar geaffilieerde “sympathieke”wetenschappers ons dit soort boodschappen sturen omdat de Illuminati Zionistische NWO elite liever een of twee licht gekleurde rassen wil en geen kleurlingen, neem dat nou van mij aan dat het zo is. De overlevers zullen opgeslokt worden door menging of gewoon steriliseren.
  Het punt is dat men vanuit de NWO heel goed weet hoe de oplossingen horen te zijn zonder aan een Holocaust te beginnen. Wij mensen hebben een programma..Het programma zegt, holocaust is fout, en doden is niet goed, maar wat we ons niet realiseren is het feit dat je als werkslaaf met beperkte en begeleide vrijheid in een NWO hokje gaat leven en na je arbeid al zo erg zwak en ziek bent dat je eigenlijk niet eens van een pensioen zal kunnen genieten (valt er nog wat te genieten in hun wereld?) Dus het moorden zal onverminderd voortgaan daar we veel minder door kunstmatige grepen zo als slechte voeding, de daaraan gepaarde ziektes en overmedicatie als enkele voorbeelden. Iemands leve bewust inkorten door een langzame vergiftiging of bewust ondervoeding is gewoon moord, alleen de wet makers, dus de Illuminati, zeggen het anders.Alles , echt alles komt van de regie uit het tipje van de piramide.
  Ze zijn te belazerd om alles op de schop te gooien, om een convenant met de mensheid te sluiten. Nee liever olie vervulringen, schaliegaswinnig, nucleaire installaties handhaven, ontbossingen, geoengineering (chemtrails) projecten die alles dood gaat maken , GMO’s als enige voeding, massa vaccinaties met puur gif, en zo veel meer.
  Maar vrije energie, die wordt wel gebruikt in de HAARP (van Tesla) systeem, maar niet voor ons.Nee dat willen ze niet, valt niets aan te verdienen zo.Dat was het meest kortzichtig ooit van een bankier die Tesla wou financieren, hij zag er been brood in, maar ipv. dit wel te financieren en zelf volop aan de daarvoor uitkomende industrieën was hem te veel denkwerk blijkbaar.. Als deze bankier wel had meegewerkt zaten we al in Mars met een kolonie en misschien veel verder, daar zijn vorm van energie ook overal in het heelal te tappen is.!!! Dan maar meer bos kappen ter glorie van de hout en veehouderij ook, want we zijn geprogrammeerd om vlees als onmisbaar te kennen.Dat is dubbelop vervuilen ook. Legers otw de jongens die voor ons moeten vechten worden uitsluitend voor hun hebzucht ingezet, ipv dat ze aan de aarde gaan beginnen met herbebossing en alternatieve energie projecten. Mensen kunnen via een meritocratisch systeem van belonen ook afspraken maken over de hoeveelheid kinderen die ze willen, je kan immers twee kinderen hebben als je de kinderrecht van iemand die liever geen wil hebben overneemt.Het hebben van een enkele kind zal meer moeten opleveren aan inkomsten dan het hebben van drie buiten een “officiële” regeling. De aarde heeft nu zelfs geen overschot aan mensen, het is de economie die het veroorzaakt, hoe we vervuilen en de armoede die kunstmatig hoog gehouden wordt. Het puinhoop en de weermanipulaties en negatieve invloeden daarop hebben ons bijna op het punt van niet meer terug kunnen geplaatst.Maar zet je de hele mensheid in een gebied zo groot als Australië met iedereen een stukje land voor groente en fruit en wat vee, en kijk dan hoe de Russen het tegenwoordig doet, 80% van het eten komt uit “volkstuinen”, weliswaar wat groter ook. Naties zullen langzaam maar zeker niet meer als zodanig gezien worden, veel van hun ideeën zijn zo gek nog niet ook, maar alles wat te maken heeft met het tot slaaf brengen van het individu moet met de grootst mogelijke macht van de massa gevochten worden.Nee integendeel, een mensheid die uit individuen bestaat die zich zo hebben kunnen ontwikkelen dat een en ieder ook een soeverein is zal een vrijkaartje mogen krijgen om richting sterren en het universum verdienen. Ja, je kan de mensheid tot twee miljard terugbrengen, maar doe dat in enkele generaties, en niet door satanische moord en pure ellende.Deze gasten sporen van geen kanten, het is intellectualistisch wetenschappelijk salon gewauwel wat ze doen, en ze geloven het zelf ook. Hun belemmering is het onverzadigbaar hebzucht die alle Illuminati e.d. onder lijden.
  Er is gelukkig een machtig groep, en zelfs in feite machtiger dan de Illuminati VN, Zionistische NWO, globalisten, bankiers of wat dan ook, daar ze ook uit die groepen en mensen bestaan, die hebben al een plan, en blijkbaar maken we nu mee dat alles nagenoeg hetzelfde is, terwijl in feite de Illuminati en vriendjes in een hoek zijn gedreven..Let maar op, hun laatste poging om hun hoofd boven water te houden zal een derde wereldoorlog kunnen zijn, althans de gevechten ervan, daar we al sinds het koude oorlog tijdperk midden in die oorlog zitten. Het is juist zo ver las ik, dat Rockefeller een bericht kreeg met de mededeling dat hij naar een bankkluisje moest gaan en daar een miljard , een dosis gif of een Derringer pistooltje kon vinden. Hij werd dus gevraagd om een van die cadeautje te gebruiken, alleen het miljard is wel met uitgebreide instructies, en de andere twee alleen een keuze was, of je neemt het gif, of je schiet je door je kop, maar levend kom je het bank niet uit, en levend zal je ook niet lang meer blijven begrijp ik zelf hiermee.
  Dit groep die zich The Dragons noemt is vooral in Azië actief, maar het bestaat van alle kapitale families die van plan zijn om de mensheid te verrijken, dat wil zeggen, voldoende voor iedereen.Ook hebben in Monaco zestigtal van landen een pact gesloten om de NWO een halt te roepen, NWO, dat wil zeggen ook de corruptie van alle instanties en regeringen die daar aan meedoen. Het schijnt dat voortdurend meer landen zich daarvoor melden ook.
  Ja, een weg of de andere zal uiteindelijk een NWO met zich meebrengen, ik kies die waar het individu collectief werkend en soeverein blijvend onder de rechten van de mens beschermd zijn ding naar eigen inzicht mag doen.Verbroedering dus. En weet dat we de Paus ook mee hebben, deze man is heel bijzonder, ook al blijft ie een Vaticaan man, maar hij laat blijken dat de bezem door de kerk moet, dus voor de komende tijd, hou je maar vast en blijf onderzoeken. Je kan nu al via de snode plannen van de EEG zien welke koers ze willen varen…dus goed opletten, vooral de achterdeuren!

  Thumb up 0 Thumb down 0

ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

INTERESSANTE WEBSITES

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2017 gewoon-nieuws.nl