Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website gewoon-nieuws.nl. Meer informatie
Mobiel

Aantal kritische prominenten groeit

twin towers2Sceptici over de ware toedracht van de aanslagen op de Twin Towers zijn door de mainstream media 12 jaar lang als dwaze en gevaarlijke aanhangers van complottheorieën weggezet. Ondertussen zijn we 12 jaar verder en moeten we constateren dat steeds meer zéér belangrijke prominenten openlijk hun twijfels uitspreken over de conclusies van het onderzoek zoals vermeld in het officiële Amerikaanse overheidsrapport. Je mag dan je twijfels hebben over wie er nou eigenlijk verantwoordelijk is voor de aanslagen, één ding staat echter als een paal boven water; de Amerikaanse overheid heeft er alles aan gedaan om zoveel mogelijk bewijsmateriaal te verdonkeremanen en essentiële getuigenverklaringen weg te laten. In onderstaande Nederlands ondertitelde documentaire komen een aantal deskundigen en functionarissen aan het woord die de bestaande twijfels niet wegnemen maar juist zodanig versterken dat de conclusie getrokken mag worden dat de Amerikaanse overheid het een en ander te verbergen heeft!


ADVERTENTIE

FACEBOOK

ADVERTENTIE

ADVERTENTIE

ARCHIEF
GEWOON-NIEUWS.NL
INFORMATIE
Heeft u interessant nieuws? Mail het ons!
© 2018 gewoon-nieuws.nl